MeRciMeK V.I.P V.I.P 25 Eyl 2014 #21 RUZG4R dediki: Çok takıyorum çok evlenemedim diye içime oturdu Genişletmek için tıklayın... Bosver basini yakma
RUZG4R dediki: Çok takıyorum çok evlenemedim diye içime oturdu Genişletmek için tıklayın... Bosver basini yakma
-araz- EYVALLAH... V.I.P 2 Şbt 2017 #24 kimler evlendi yazdiklarima bakiyorum da bir @nazenin m gitmiş. zeyno kırmızı hala bekarlar ☺demek ki bu hurafelere inanmamak lazimmis☺☺
kimler evlendi yazdiklarima bakiyorum da bir @nazenin m gitmiş. zeyno kırmızı hala bekarlar ☺demek ki bu hurafelere inanmamak lazimmis☺☺
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 8 Şbt 2017 #25 -araz- dediki: kimler evlendi yazdiklarima bakiyorum da bir @nazenin m gitmiş. zeyno kırmızı hala bekarlar ☺demek ki bu hurafelere inanmamak lazimmis☺☺ Genişletmek için tıklayın... Aynen ya hala bekliyorum beyaz atlı prensi
-araz- dediki: kimler evlendi yazdiklarima bakiyorum da bir @nazenin m gitmiş. zeyno kırmızı hala bekarlar ☺demek ki bu hurafelere inanmamak lazimmis☺☺ Genişletmek için tıklayın... Aynen ya hala bekliyorum beyaz atlı prensi
buhurdan Özel Üye Özel üye 6 Ags 2017 #26 @KıRMıZı ynan @ZeyNoO ya üç vakte kadar düğün görünüyor o zaman
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 6 Ags 2017 #27 buhurdan dediki: @KıRMıZı ynan @ZeyNoO ya üç vakte kadar düğün görünüyor o zaman Genişletmek için tıklayın... Valla o üç vakit gelmedi.. Bi türlü... Yaşlandık...
buhurdan dediki: @KıRMıZı ynan @ZeyNoO ya üç vakte kadar düğün görünüyor o zaman Genişletmek için tıklayın... Valla o üç vakit gelmedi.. Bi türlü... Yaşlandık...
buhurdan Özel Üye Özel üye 6 Ags 2017 #28 KıRMıZı dediki: Valla o üç vakit gelmedi.. Bi türlü... Yaşlandık... Genişletmek için tıklayın... gelir gelir
KıRMıZı dediki: Valla o üç vakit gelmedi.. Bi türlü... Yaşlandık... Genişletmek için tıklayın... gelir gelir
P Papatya V.I.P V.I.P 6 Ags 2017 #29 O değil de Tuğba silinmemiş ama kızımız evlendi hayırlısı her zaman bunlar hep bahane.
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 19 Arl 2023 #30 Bende yazmistim evlenirken ))) kizlarin ismini