Programla ilgili biraz daha basitleştirilmiş haliyle kodları vermiştim. Ancak hemen belirteyim kendi mail serveriniz yoksa çalışması sorunlu olabiliyor. Alttaki linki inceleyin.
SElam bende bu Mail programını indirebilirmiyim Bana Yardımcı Olurmusunuz Benim Final Projem Mail Atan Program Bana bu Konuda Yardım Ederseni Sevinirim.... İiyi çalışmalar...
Kendi mail sistemimiz üzerinden çalışıyordu ancak yoğun kullanıldığı için kapatmak durumunda kaldık, dolayısıyla işlevsiz bir program şu an. Aşağıdaki linkte programı kendinize göre özelleştirebileceğiniz şekilde kaynak kodlarını vermiştim. Daha çok işinize yarayacaktır.
sadece 100 mesajı geçen üyelerimize mi ? alın arkadaşlar www .gizliemail. com aynı işi yapıyor sadece web sayfası olması ben bilgisayarımdan program ile mail atayım her seferinde web sayfası açmayayım diye heycanla üye oldum ama 100 mesaj gerekiyormuş. amaan hiç gerek yok.
Yanlış anlamışsınız. 100 mesaj sınırı çok eskidendi. Artık programın bir fonksiyonu yok. Ücretsiz servisler üzerinden program çalışmaz, kendi mail sistemimizi kullanıyorduk ancak sistemi kastığı için mail serverimizi kullanmaktan vazgeçtik.