zemheri Usta 3 Tem 2009 #102 Lacivert bir deniz, Ay bile kondurmamış nurunu, Dalgalar desen birbiriyle cenkte... Niye çökktü bu karanlık? Benden mi yansıdı, Ayna misali.. Yokluğunla sensiz her yer ben gibi.
Lacivert bir deniz, Ay bile kondurmamış nurunu, Dalgalar desen birbiriyle cenkte... Niye çökktü bu karanlık? Benden mi yansıdı, Ayna misali.. Yokluğunla sensiz her yer ben gibi.
zemheri Usta 16 Tem 2009 #104 Vazoyla saksının farkını sen söyleme, Çiçeklerden sor.. Arif Nihat Asya
zemheri Usta 16 Tem 2009 #105 Dardayım... neşedemiyim sevinçtemi hangi baharın gülüyüm... sonbaharın son yaprağı koptu kopacak bir haldeyim...
Dardayım... neşedemiyim sevinçtemi hangi baharın gülüyüm... sonbaharın son yaprağı koptu kopacak bir haldeyim...
Dilefruz Üyecik 16 Tem 2009 #106 Ey padişahların taç giydirdiği gönül ülkemin efendisi..seviyorumm seni
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 17 Tem 2009 #107 - İlk karşılaştığımız yerden başladım yürümeye.. Seni düşündüm. Sabahın ayazında titredim. Veda bile etmeden gidişin aklıma geldi.. Hiç üşümediğim kadar üşüdüm. alıntı
- İlk karşılaştığımız yerden başladım yürümeye.. Seni düşündüm. Sabahın ayazında titredim. Veda bile etmeden gidişin aklıma geldi.. Hiç üşümediğim kadar üşüdüm. alıntı
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 29 Tem 2009 #108 Bu aşkta yalan olan bir tek sendin Sende gittin Şimdi herşey gerçek Aşk gerçek Özlem Hasret Hepsi gerçek Sen koca bir yalandın Ama Bu Sevda Gerçek.. Semra
Bu aşkta yalan olan bir tek sendin Sende gittin Şimdi herşey gerçek Aşk gerçek Özlem Hasret Hepsi gerçek Sen koca bir yalandın Ama Bu Sevda Gerçek.. Semra
zemheri Usta 2 Eyl 2009 #109 "Zannettim ki denizim kayboldu.. Hayret!.. İçimde sonsuz bir deniz varmıs.."