yeşüLL limitsizsiniz...! Özel üye 4 Eyl 2009 #111 her birliktelik kalbinin emzireceği bir yeni bebektir... önce emeklemeyi sonra yürümeyi öğretmen gerekir...
her birliktelik kalbinin emzireceği bir yeni bebektir... önce emeklemeyi sonra yürümeyi öğretmen gerekir...
zemheri Usta 5 Eyl 2009 #112 Şems'im,ayım geldi, Gözüm,kulagım geldi, Gümüş bedenlim geldi, Altın madenim geldi, Basımın sarhoşlugu geldi, Yolumu vuran geldi, Tövbemi bozan geldi, Gözümün nuru geldi, Başka ne dilediysem İşte o dilediğim geldi..
Şems'im,ayım geldi, Gözüm,kulagım geldi, Gümüş bedenlim geldi, Altın madenim geldi, Basımın sarhoşlugu geldi, Yolumu vuran geldi, Tövbemi bozan geldi, Gözümün nuru geldi, Başka ne dilediysem İşte o dilediğim geldi..
zemheri Usta 10 Eyl 2009 #113 "Susmak aşkın diLidir - diyen sevgiLi Konuş şimdi keLimeLerine ihtiyacım var…”
dağcı Üstat 10 Eyl 2009 #114 bahçede iğdemidir dalları yerdemidir her gördüğünü seversin sendeki midemidir babannem öğretmişti
e-PaCk Forum Gururu 10 Eyl 2009 #115 ahahaha ilham geldi bana da ata binesim gelir dağı dövesim gelir elin oğlu ne'm olur hep de göresim gelir =L=L
ahahaha ilham geldi bana da ata binesim gelir dağı dövesim gelir elin oğlu ne'm olur hep de göresim gelir =L=L
dağcı Üstat 10 Eyl 2009 #116 ata binmesini bilmen lazım önce dağı görmen lazım atışma dağcıyla sana iyi bir ders lazın )))
e-PaCk Forum Gururu 10 Eyl 2009 #117 atıma da binerim dağ taş gezerim dağcı çekil yolumdan seni çok pis ezerim
dağcı Üstat 10 Eyl 2009 #118 ah bu gönülden neler geçmez ki dağlarda görünmezsin ki ipek ince narindir lafla dağcı ezilmez ki
zemheri Usta 15 Eyl 2009 #120 "Yolumuz yâr ile gül bahçesine uğradı; Ben gafletle güle nazar edince dedi ki yâr: Muhabbetin şartı bu mudur, utan yaptığından! Ben varken güle nazar etmek nasıl elinden gelir?" Hz.Mevlana
"Yolumuz yâr ile gül bahçesine uğradı; Ben gafletle güle nazar edince dedi ki yâr: Muhabbetin şartı bu mudur, utan yaptığından! Ben varken güle nazar etmek nasıl elinden gelir?" Hz.Mevlana