KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 15 Arl 2015 #391 Ben yıllarca seni bekledim Senin haberin yoktu beklendiğinden... Sen yıllarca beni bekledin.. Haberim yoktu.. Ondan bizim bu yalnızlığımız...
Ben yıllarca seni bekledim Senin haberin yoktu beklendiğinden... Sen yıllarca beni bekledin.. Haberim yoktu.. Ondan bizim bu yalnızlığımız...
Vapurdumanı Özel Üye Özel üye 6 Nsn 2016 #392 Sen, senin bile yarım bırakamayacağın ve zaten kimsenin de sonunu tamamlamaya gücünün yetmeyeceği bir hikayesin bende bunu böyle bil.
Sen, senin bile yarım bırakamayacağın ve zaten kimsenin de sonunu tamamlamaya gücünün yetmeyeceği bir hikayesin bende bunu böyle bil.
Vapurdumanı Özel Üye Özel üye 8 Nsn 2016 #393 Dün olmadın öbür gün de sorun yok olma kendimi toplarım toplarım da unuttum dediğim an tam hatrımı sorma..
Dün olmadın öbür gün de sorun yok olma kendimi toplarım toplarım da unuttum dediğim an tam hatrımı sorma..
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 10 Nsn 2016 #394 Gönlünden çıkanlara üzülmektense, dikkat et gönlüne girenlere..
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 24 Ags 2016 #395 Aşk böyle birşey mi söylesene.. Hangisi aşk.. Hangisi yanılsama.. Hep aşk aşk diyoruz.. Oysa yaşadıklarımız aşk mı emin miyiz..
Aşk böyle birşey mi söylesene.. Hangisi aşk.. Hangisi yanılsama.. Hep aşk aşk diyoruz.. Oysa yaşadıklarımız aşk mı emin miyiz..
DELİBALTA Muharrem Öyle bir geçer zaman ki! V.I.P 25 Ags 2016 #396 Kala kaldım yol ortasında, biçare Geçmişim sisli, bugünüm çiseli Bir kırıntı bile yok, açım biçare Ve hep gözlerim sağanak sağanak nemli... Kimseler kalmasın biçare, kimseler kalmasın sefil ve aç...
Kala kaldım yol ortasında, biçare Geçmişim sisli, bugünüm çiseli Bir kırıntı bile yok, açım biçare Ve hep gözlerim sağanak sağanak nemli... Kimseler kalmasın biçare, kimseler kalmasın sefil ve aç...
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 5 Eyl 2016 #398 KıRMıZı dediki: donduruyorum hayatımı bu gece ilerlemeyecek zaman bu gecede kalacak herşey hep bu anı yasayacağım hep burda kalacağım.. hep seninle olacağım.. semra Genişletmek için tıklayın... Yalan söylemişim unuttum ya ben o anı..
KıRMıZı dediki: donduruyorum hayatımı bu gece ilerlemeyecek zaman bu gecede kalacak herşey hep bu anı yasayacağım hep burda kalacağım.. hep seninle olacağım.. semra Genişletmek için tıklayın... Yalan söylemişim unuttum ya ben o anı..