DELİBALTA Muharrem Öyle bir geçer zaman ki! V.I.P 25 Eyl 2016 #401 Kim bilir, kaç gece bekledim. Kim bilir, gelirsin diye, günü güne ekledim. Gel, yıldız ol gel. Gel artık, gece güne dönmeden...
Kim bilir, kaç gece bekledim. Kim bilir, gelirsin diye, günü güne ekledim. Gel, yıldız ol gel. Gel artık, gece güne dönmeden...
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 25 Ekm 2016 #402 Sen bilmiyordun.. Çünkü büyü bozulmasın diye ben sana hiç söylemedim... Seni seviyorum...
DELİBALTA Muharrem Öyle bir geçer zaman ki! V.I.P 26 Ekm 2016 #403 Bir haykırsam belki duyulur sesim...
DELİBALTA Muharrem Öyle bir geçer zaman ki! V.I.P 27 Ekm 2016 #405 Hayal etmeyi bileceksin elbet, ama gerçeklerle yaşamayı da...
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 4 Ksm 2016 #406 Sana en çok gitmek yakışmıştı.. Hadi yine gitsene..
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 5 Ksm 2016 #407 Aşk varsa eğer... Gece ve gündüz bile anlamını yitirir...
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 20 Ksm 2016 #408 Hadi gel bir kibrit çak... Kalbim alev alev yansın...