Çok hüzünlüyüm bugün son iki ay ve sonrası 1 saatlik yol ayırıcak beni sizden bir yanım mutluyken bir yanım çok ama çok can çekişiyor resmen alışırmıyım alışamazmıyım yeni hayatıma bilmiyorum. 1 saat diyorum mesafe nedir sema diyorum ama kendimi kandıramıyorum bile eskisi gibi olmaz ve uzak olucam çoğu şeye.Ali rüzgarım elim de büyüyenim ben herkese dayanırım teyzesinin aşkı seni her gün görmeden nasıl dayanırım. Kötüyüm bugün içim acıyor bugün mutlu olmak ve mutsuzluk arasında kalmışım ben hiç ailem den uzağa gitmedim ki onlarsız güne uyanmak nasıl bilmiyorum ki
Hayirdir nereye gidiyorsun canim?Çok hüzünlüyüm bugün son iki ay ve sonrası 1 saatlik yol ayırıcak beni sizden bir yanım mutluyken bir yanım çok ama çok can çekişiyor resmen alışırmıyım alışamazmıyım yeni hayatıma bilmiyorum. 1 saat diyorum mesafe nedir sema diyorum ama kendimi kandıramıyorum bile eskisi gibi olmaz ve uzak olucam çoğu şeye.Ali rüzgarım elim de büyüyenim ben herkese dayanırım teyzesinin aşkı seni her gün görmeden nasıl dayanırım. Kötüyüm bugün içim acıyor bugün mutlu olmak ve mutsuzluk arasında kalmışım ben hiç ailem den uzağa gitmedim ki onlarsız güne uyanmak nasıl bilmiyorum ki
Nasip sr düğünüm olucak ailemden uzağa gidiyorum 1 saatlik mesefa ama zorHayirdir nereye gidiyorsun canim?
Nasip sr düğünüm olucak ailemden uzağa gidiyorum 1 saatlik mesefa ama zor
Hayirli olsun canim. Bir yastikta kocayin insallah. Uzakliga gelince ben 10 dakikalik uzakliktayim yine de zor valla Allah yardimcin olsunNasip sr düğünüm olucak ailemden uzağa gidiyorum 1 saatlik mesefa ama zor
Hayırlı olsun canım. Evet aileden ayrılmak zor geliyor ama zamanla alışıyorsun. Yeni bir hayat kuruyor ve sen yön veriyorsun. Bu hayatında mutluluğunu gören ailen daha mutlu olacak sende bunu istersin sanırımNasip sr düğünüm olucak ailemden uzağa gidiyorum 1 saatlik mesefa ama zor