KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 21 Ekm 2009 #21 baktım sevindim vallaa 2.sayfada olduğuma...ama biraz daha cabalayım kendimi 1. sıraya almalıyım..
Mavi Gül ѕση_¢ıqℓıк Özel üye 21 Ekm 2009 #22 hehe nick değiştirmen lazım o bile iyi bir başarı çünkü bilindik bir kelime kırmızı yani KıR_MıZı olsa ilk olurdu
hehe nick değiştirmen lazım o bile iyi bir başarı çünkü bilindik bir kelime kırmızı yani KıR_MıZı olsa ilk olurdu
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 21 Ekm 2009 #23 profili hergün googledan 15 kere tıklıcam.....reklam yapıcam....1.sayfaya yükselicem...
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 21 Ekm 2009 #25 Her konu ekleyişinde etiketlere "kırmızı" ekle olur Benim ismim çıkmıyor. O yüzden diğer üyeleri yazıcam. 1. Sırada @sorumsuz
Her konu ekleyişinde etiketlere "kırmızı" ekle olur Benim ismim çıkmıyor. O yüzden diğer üyeleri yazıcam. 1. Sırada @sorumsuz
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 21 Ekm 2009 #26 hmm iyi fikir bundan sonra açtığım her konuya kendimi etiketlicem
k@LpSiz_K@fKéF Forum Onuru 21 Ekm 2009 #27 k@LpSiz_K@fKéF için 6 sonuçtan 1 - 6 arası sonuçlar. (0,31 saniye) Genişletmek için tıklayın... CereZForuM 1. sırada nickle beraber Ne özgün bir nickim var Bağlantıyı görüntüleme izniniz yok, görüntülemek için: Giriş yapın veya üye olun.
k@LpSiz_K@fKéF için 6 sonuçtan 1 - 6 arası sonuçlar. (0,31 saniye) Genişletmek için tıklayın... CereZForuM 1. sırada nickle beraber Ne özgün bir nickim var Bağlantıyı görüntüleme izniniz yok, görüntülemek için: Giriş yapın veya üye olun.
k@LpSiz_K@fKéF Forum Onuru 22 Ekm 2009 #30 Yorumsuz diyince başka şeyler çıkar ya. Gel nick değiştir sen Maksat forumu 1. sıraya taşımak