felsefe_mi ...!... Özel üye 29 Mys 2013 #51 _nehir_ dediki: Milyonlarcası feda olmuş bu yolda.. Genişletmek için tıklayın... Neyseki bizim ülkede yapılmamış bu deney. Yoksa marketler veya bakkallarda on kuruş yerine aldığımız sakızlarımız artık olmayacaktı Not : Sakız bizim artık 10 krş yerine geçen yeni para birimimiz
_nehir_ dediki: Milyonlarcası feda olmuş bu yolda.. Genişletmek için tıklayın... Neyseki bizim ülkede yapılmamış bu deney. Yoksa marketler veya bakkallarda on kuruş yerine aldığımız sakızlarımız artık olmayacaktı Not : Sakız bizim artık 10 krş yerine geçen yeni para birimimiz
aslann Ülken İçin Yaşa Aşkın İçin Öl! Özel üye 2 Ags 2013 #53 İşte Arabada Telefonla Konuşmanın Yönetimi =) Yasak geldikçe vatandaş alternatif yöntem geliştiriyor
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 4 Eyl 2013 #55 YoRuMSuZ dediki: Bu ağaçta güldürüyor Genişletmek için tıklayın... Güldürdün beni yaa
...Hazal... Katılımcı 4 Eyl 2013 #56 aaayyyyy o ne ya kabus görcem rüyamda bugün güldürmekden ziyade ürkütüyo SANKİ..
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 4 Eyl 2013 #57 Tek hedef gülmek ve güldürmek o kadar Diğer herşey boş
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 4 Eyl 2013 #58 YoRuMSuZ dediki: Tek hedef gülmek ve güldürmek o kadar Diğer herşey boş Genişletmek için tıklayın... Kesinlikle katılıyorum
YoRuMSuZ dediki: Tek hedef gülmek ve güldürmek o kadar Diğer herşey boş Genişletmek için tıklayın... Kesinlikle katılıyorum
...Hazal... Katılımcı 4 Eyl 2013 #59 YoRuMSuZ dediki: Tek hedef gülmek ve güldürmek o kadar Diğer herşey boş Genişletmek için tıklayın... Hedef bazılarında doğru şekilde uygulanmış..mesela @ZeyNoO gülmüş.. ama ben ürküyorum öyle tuhaf şeylerden.. Düzenleyen yönetici: 26 Ock 2014
YoRuMSuZ dediki: Tek hedef gülmek ve güldürmek o kadar Diğer herşey boş Genişletmek için tıklayın... Hedef bazılarında doğru şekilde uygulanmış..mesela @ZeyNoO gülmüş.. ama ben ürküyorum öyle tuhaf şeylerden..