Yüreğinizde sevgi varsa her çiçek mis gibi kokar, her gününüz hayat doludur ve her anınız büyük olasılıklarla umut doludur. Umutlarınızın gerçeğe dönüştüğü bir güne uyanmak dileğiyle, iyi geceler degerli cerezforum sevenleri
Bir DUA gönderiyorum hepinize
sağlık, mutluluk, huzur olsun.
Sevdikleriniz yanınızda
Dünyanız barış dolu olsun.
ALLAH’ın selamı üzerinize olsun.. Hayirli Sabahlar
Her insanın hayatında dostlukları vardır ve sırlarını paylaşır. Zor zamanlarda kişinin yanında olan ve karşılıksız olarak yardım eden dostlar için onlara sevgi gösterisinde bulunmak çok önemlidir. O yüzden Cerezforum ailesi sicakliginda herkese günaydınlar
_¸.•'´(_¸.•'´¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯'•. ¸_)•. ¸_) HAYIRLI GECELER ¸.*♡♡
GÜZEL Bir SABAHA UYANMANIZ
Dileklerimle...♡ Her Anı"nız Sevgi Dolu Olsun Dostlarıma Sımsıcak Sevgilerimle ⚘
(¯`✻´¯)YÜREĞİMDEN YÜREKLERİNİZE `*.¸.*♡ Kucak Dolusu SEVGİLER ♡♡ ♡ Her Şey Gönlünüzce Olsun ☆´♡
Hayırlı Geceler
Mutlu Hafta Sonları ❈❈ Cerezforum ❈❈
❈❈ ⚘ ❈❈
UMUT.. Hiç bitmeyen bahar mevsimidir, içinde kar da yağar , fırtınada kopar.. Ama Çiçekler açmaya hep devam eder..!!
Degerli cerezforum sevenleri sizlerinde içinden hiç umut ve mutluluk ve sevgi bitmesin Herkese hayirli geceler diliyorum
Kışın soğuk günlerinde yıldızlara ulaşmamıza, gökkuşağını örmemize yardımcı olan insanlar var aramızda ve onlar sayesinde dünya güzelleşiyor. Ve işte cerezforum sevenleri bu günde. Bir günün sonuna geldik Cümleden iyi geceler diliyorum
Hiçbir şeyin önemi yok şu hayatta;
Sağlık olsun,
Gönül dolusu huzur,
Cana Can Katan Sevdiklerimiz Olsun Yanımızda,
Bir de Kahvemiz...
Gerisi Yalan Dünya olsun ve geceniz güzel ve hayirli olsun