yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 22 Şbt 2022 #64 Yüreğinizden Sevgi Dilinizden Dua Cebinizden Para, Evinizden Huzur Hiç Eksik Olmasın İnşallah MuTLu sAbAhLaR
Yüreğinizden Sevgi Dilinizden Dua Cebinizden Para, Evinizden Huzur Hiç Eksik Olmasın İnşallah MuTLu sAbAhLaR
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 23 Şbt 2022 #66 Mutlu geceler uykusu firarda olan kimler burada ben Zurich in köyünden yaziyorum sen nereden okuyorsun şu an saat 00:06 MUTLU geceler Allah rahatlik versin iyi uykular Allaha emanet olun Insallah ♡ (¯`'•.¸___________ ______________ ¸.•'´¯) ░M░U░T░L░U░♡G░E░C░E░L░E░R░ (_¸.•'´'´¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯.¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯•. ¸_) ➷'•. ¸_) •. ¸_)(_¸.•(_¸.•➷ ★♡Gün biterken, sevdiklerinizin sevgisi sarsın dörtbir yanınızı .¸.•*´¨)● En Güzel Köprü Gönüller arasında Kurulandır (.¸.•´ (¸.• ●En güzel Göz Her şeye Sevgiyle bakandır `★.♡● En Güzel ırmak Dost Bahçesine akandır .¸.•*´¨) ● Hayırlı Huzurlu Geceler.. (.¸.•´ (¸.•``★.¸¸¸. •°´♡★。 Sè√qiԼèr ★(¸.•CerezForum Sevenleri°´♡★
Mutlu geceler uykusu firarda olan kimler burada ben Zurich in köyünden yaziyorum sen nereden okuyorsun şu an saat 00:06 MUTLU geceler Allah rahatlik versin iyi uykular Allaha emanet olun Insallah ♡ (¯`'•.¸___________ ______________ ¸.•'´¯) ░M░U░T░L░U░♡G░E░C░E░L░E░R░ (_¸.•'´'´¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯.¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯•. ¸_) ➷'•. ¸_) •. ¸_)(_¸.•(_¸.•➷ ★♡Gün biterken, sevdiklerinizin sevgisi sarsın dörtbir yanınızı .¸.•*´¨)● En Güzel Köprü Gönüller arasında Kurulandır (.¸.•´ (¸.• ●En güzel Göz Her şeye Sevgiyle bakandır `★.♡● En Güzel ırmak Dost Bahçesine akandır .¸.•*´¨) ● Hayırlı Huzurlu Geceler.. (.¸.•´ (¸.•``★.¸¸¸. •°´♡★。 Sè√qiԼèr ★(¸.•CerezForum Sevenleri°´♡★
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 23 Şbt 2022 #67 yesim434 dediki: Mutlu geceler uykusu firarda olan kimler burada ben Zurich in köyünden yaziyorum sen nereden okuyorsun şu an saat 00:06 MUTLU geceler Allah rahatlik versin iyi uykular Allaha emanet olun Insallah Genişletmek için tıklayın... dortmund 00.09 saat
yesim434 dediki: Mutlu geceler uykusu firarda olan kimler burada ben Zurich in köyünden yaziyorum sen nereden okuyorsun şu an saat 00:06 MUTLU geceler Allah rahatlik versin iyi uykular Allaha emanet olun Insallah Genişletmek için tıklayın... dortmund 00.09 saat
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 24 Şbt 2022 #69 Hayırlı geceler Allah’a emanet olun rabbim Persenbe gecemiz mübarek olsun güzel bir Persenbe sabahına uyumak üzere iyi geceler
Hayırlı geceler Allah’a emanet olun rabbim Persenbe gecemiz mübarek olsun güzel bir Persenbe sabahına uyumak üzere iyi geceler
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 24 Şbt 2022 #70 tatli uykular herkese iyi geceler