KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 22 Mys 2021 #11 Uyku saatim son sekiz aydır karmakarışık oldu. Bazen 3 bazen 7 saat uyurum pandemi bitsin düzene sokarım inşallah.
Uyku saatim son sekiz aydır karmakarışık oldu. Bazen 3 bazen 7 saat uyurum pandemi bitsin düzene sokarım inşallah.
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 14 Hzr 2021 #14 Aşĸ-ı DeruN dediki: 4 saat Genişletmek için tıklayın... ) CerezForum ailesi olarak yazilanlara bakinca hepimizin uyku duzeni )) icler acisi
Aşĸ-ı DeruN dediki: 4 saat Genişletmek için tıklayın... ) CerezForum ailesi olarak yazilanlara bakinca hepimizin uyku duzeni )) icler acisi
Enda Neylersin!!! V.I.P 14 Hzr 2021 #15 yesim434 dediki: ) CerezForum ailesi olarak yazilanlara bakinca hepimizin uyku duzeni )) icler acisi Genişletmek için tıklayın... Benim ki de öyle ya eskiden kafayı koyunca uyuyordum ben şimdi ise bir gün erken yatsam ikinci gün geç yatıyorum☺uyku düzeni falan kalmadı
yesim434 dediki: ) CerezForum ailesi olarak yazilanlara bakinca hepimizin uyku duzeni )) icler acisi Genişletmek için tıklayın... Benim ki de öyle ya eskiden kafayı koyunca uyuyordum ben şimdi ise bir gün erken yatsam ikinci gün geç yatıyorum☺uyku düzeni falan kalmadı
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 14 Hzr 2021 #16 )) acaba her kesmi öyle yoksa sadece biz cerezforum ailesi olarak mi böyleyiz yoksa birileri bize bedduami etti ))
)) acaba her kesmi öyle yoksa sadece biz cerezforum ailesi olarak mi böyleyiz yoksa birileri bize bedduami etti ))
Enda Neylersin!!! V.I.P 14 Hzr 2021 #17 yesim434 dediki: )) acaba her kesmi öyle yoksa sadece biz cerezforum ailesi olarak mi böyleyiz yoksa birileri bize bedduami etti )) Genişletmek için tıklayın... Beddua etmiş olabilir canım kimse de düzen kalmadı ki ya ben sığır gibi uyuyan kafasını yastığa koyunca ben bile bu haldeysem☺
yesim434 dediki: )) acaba her kesmi öyle yoksa sadece biz cerezforum ailesi olarak mi böyleyiz yoksa birileri bize bedduami etti )) Genişletmek için tıklayın... Beddua etmiş olabilir canım kimse de düzen kalmadı ki ya ben sığır gibi uyuyan kafasını yastığa koyunca ben bile bu haldeysem☺
Sypnosis Burnumdan Ötesi Uzak Mesafeler... Özel üye 21 Tem 2021 #19 En az 6 en fazla 11 saat, değişiyor.