-araz- EYVALLAH... V.I.P 26 Tem 2021 #23 Bu aralar oldukca az..yani bana gore az.belki baskasina gore ideal suredir.5 saat falan uuuyorum son siralar
Bu aralar oldukca az..yani bana gore az.belki baskasina gore ideal suredir.5 saat falan uuuyorum son siralar
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 26 Tem 2021 #24 KuMRu dediki: Ben çok güzel uyurum 8 saat uyku düzeni önemli Genişletmek için tıklayın... Yatarken hangi hapları alıyorsun hemen yaz
KuMRu dediki: Ben çok güzel uyurum 8 saat uyku düzeni önemli Genişletmek için tıklayın... Yatarken hangi hapları alıyorsun hemen yaz
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 26 Tem 2021 #25 Ben 4 ila 6 saat sonrada uyuyamıyorum ama derler ya deliksiz uyku Benimkisi sanki süzgeç Yani Delik deşik uyku
Ben 4 ila 6 saat sonrada uyuyamıyorum ama derler ya deliksiz uyku Benimkisi sanki süzgeç Yani Delik deşik uyku
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 26 Tem 2021 #26 Komsum 4 ila 6 saat uyuyanlar hangi yaş kategorisinde
KuMRu Sessize aldım dünyayı huzuru dinliyorum 🌼 Özel üye 26 Tem 2021 #27 yilmaz27 dediki: Yatarken hangi hapları alıyorsun hemen yaz Genişletmek için tıklayın... Hap değil ayol kafa rahat olunca uykuda geliyor ben bişey kafama takmam gün içinde ne yaşamışsam orda bırakıyorum veee mutlu son rahat bir uyku
yilmaz27 dediki: Yatarken hangi hapları alıyorsun hemen yaz Genişletmek için tıklayın... Hap değil ayol kafa rahat olunca uykuda geliyor ben bişey kafama takmam gün içinde ne yaşamışsam orda bırakıyorum veee mutlu son rahat bir uyku
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 31 Tem 2021 #29 Çok uyudum çok. Dünden bugüne yarım saat