dderya kOkOşŞ V.I.P 12 Ksm 2015 #281 Berbat geçen 2 sınav, özensiz saçlarım ve kıyafetlerimle pek güzel bir gün degildi
K kAşİf Düşünmek lazım.. Özel üye 13 Ksm 2015 #282 çok fazla dost sohbeti yapmak zorunda kaldım,sorun hepsi ayak üstü oldu..kısmetli gündü..
~KaÇaK CaDı~ YOĞURDA SÜTÜ BOZUK DEDİM GİTTİ AYRAN OLDU.. Özel üye 13 Ksm 2015 #283 Yorgun bitkin geçti
KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 13 Ksm 2015 #284 Çalışmakla geçti
dderya kOkOşŞ V.I.P 14 Ksm 2015 #285 Mukemmel bir gündü. Tıka basa kahvaltı yaptım, eğlendim, bol bol güldüm, şimdi de kahve içmek üzere mutfağa gidiyorum
Mukemmel bir gündü. Tıka basa kahvaltı yaptım, eğlendim, bol bol güldüm, şimdi de kahve içmek üzere mutfağa gidiyorum
KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 14 Ksm 2015 #288 Eh idare eder işte ...
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 14 Ksm 2015 #289 Yorucu bi alış veriş mavi güzel bi abiye aldım..facebook da ekli olan arkadaşlarım 6 aralıkta elbisemi görecekler..bakalım yakışacak mı
Yorucu bi alış veriş mavi güzel bi abiye aldım..facebook da ekli olan arkadaşlarım 6 aralıkta elbisemi görecekler..bakalım yakışacak mı