dderya kOkOşŞ V.I.P 1 Ock 2016 #301 birçok şeyin farkına varmaya başladım bugün. zihni açıdan son derece yorgun hissediyorum. bugün erken uyumayı düşünmüyorum. kalabildiğim kadar uyanık kalacağım; yarın da tüm gün ders çalışmam gerek. pazarı kitap okumaya ayırırım.
birçok şeyin farkına varmaya başladım bugün. zihni açıdan son derece yorgun hissediyorum. bugün erken uyumayı düşünmüyorum. kalabildiğim kadar uyanık kalacağım; yarın da tüm gün ders çalışmam gerek. pazarı kitap okumaya ayırırım.
P Papatya V.I.P V.I.P 1 Ock 2016 #303 _nehir_ dediki: Günüm berbat geçti ama internette yüzlerce e-kitaplık bir maden buldum, bambuların arasında yayılan bir panda kadar mutluyum şu an Genişletmek için tıklayın... Ay bana da şey ettirir misin ki onuu.
_nehir_ dediki: Günüm berbat geçti ama internette yüzlerce e-kitaplık bir maden buldum, bambuların arasında yayılan bir panda kadar mutluyum şu an Genişletmek için tıklayın... Ay bana da şey ettirir misin ki onuu.
_nehir_ Schrödinger'in Kedisi ♕ Özel üye 2 Ock 2016 #304 Papatya dediki: Ay bana da şey ettirir misin ki onuu. Genişletmek için tıklayın... Şey edildi bilee
dderya kOkOşŞ V.I.P 2 Ock 2016 #307 Bazı insanlara çok sinir oldugum, ama kendime daha çok yanaşabildigim verimlı bir gündü. Ama daha fazla gülmem ve gülümsemem gerektigini hissediyorum.
Bazı insanlara çok sinir oldugum, ama kendime daha çok yanaşabildigim verimlı bir gündü. Ama daha fazla gülmem ve gülümsemem gerektigini hissediyorum.
KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 2 Ock 2016 #308 Biraz uyudum ve rutin hayat
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 2 Ock 2016 #309 Biraz daha iyiydim bugün.. Kendimi toparladım sanırım artık..
KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 3 Ock 2016 #310 Biraz sinirli biraz sakin...