bivatandaş İnşirah İnşirah İnşirah Özel üye 3 Ock 2016 #312 uzun zamandır sıkıcı olmayan bir pazar günü yaşadım..
P Papatya V.I.P V.I.P 3 Ock 2016 #313 bivatandaş dediki: uzun zamandır sıkıcı olmayan bir pazar günü yaşadım.. Genişletmek için tıklayın... Ben bugünün pazar olduğunun bile farkında değilim. :/
bivatandaş dediki: uzun zamandır sıkıcı olmayan bir pazar günü yaşadım.. Genişletmek için tıklayın... Ben bugünün pazar olduğunun bile farkında değilim. :/
bivatandaş İnşirah İnşirah İnşirah Özel üye 3 Ock 2016 #314 Papatya dediki: Ben bugünün pazar olduğunun bile farkında değilim. :/ Genişletmek için tıklayın... sen yanmışsın arkadaş
Papatya dediki: Ben bugünün pazar olduğunun bile farkında değilim. :/ Genişletmek için tıklayın... sen yanmışsın arkadaş
P Papatya V.I.P V.I.P 3 Ock 2016 #315 bivatandaş dediki: sen yanmışsın arkadaş Genişletmek için tıklayın... Yananı görür Allah.
~Esinti~ Yoğurda sütü bozuk dediler. Gitti ayran oldu Özel üye 7 Ock 2016 #319 Vurur yüze ifadesi cok yordular beni bitanesii o an gelir icin yanarr keeessstiiikk
_nehir_ Schrödinger'in Kedisi ♕ Özel üye 8 Ock 2016 #320 Çabamın karşılığını aldığımı bilmek müthiş bir his..