MeRciMeK V.I.P V.I.P 24 Ock 2016 #331 YoRuMSuZ dediki: Yine mi o kadın yoksa Genişletmek için tıklayın... Hangi kadın diyordum ki heh tamam oldum da sen niye takıldın o kadına o kadar..
YoRuMSuZ dediki: Yine mi o kadın yoksa Genişletmek için tıklayın... Hangi kadın diyordum ki heh tamam oldum da sen niye takıldın o kadına o kadar..
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... TRABZONSPOR 24 Ock 2016 #332 MeRciMeK dediki: Hangi kadın diyordum ki heh tamam oldum da sen niye takıldın o kadına o kadar.. Genişletmek için tıklayın... Bu günüm kadınlardan çok bahsederek geçti.
MeRciMeK dediki: Hangi kadın diyordum ki heh tamam oldum da sen niye takıldın o kadına o kadar.. Genişletmek için tıklayın... Bu günüm kadınlardan çok bahsederek geçti.
MeRciMeK V.I.P V.I.P 24 Ock 2016 #333 YoRuMSuZ dediki: Bu günüm kadınlardan çok bahsederek geçti. Genişletmek için tıklayın... Hayır yani kısır bir döngüde değilim
YoRuMSuZ dediki: Bu günüm kadınlardan çok bahsederek geçti. Genişletmek için tıklayın... Hayır yani kısır bir döngüde değilim
~Esinti~ Yoğurda sütü bozuk dediler. Gitti ayran oldu Özel üye 3 Şbt 2016 #336 Hastane yollarini astimda geldimmm kestiikkk ses kargayi aratti
dderya kOkOşŞ V.I.P 3 Şbt 2016 #338 Cook eglendim. Muhtesem bir animasyon film izledim. Balik yedim, gizemli hidden object oyunlari oynadim, simdi de kahve ictim ama yine de uykum var
Cook eglendim. Muhtesem bir animasyon film izledim. Balik yedim, gizemli hidden object oyunlari oynadim, simdi de kahve ictim ama yine de uykum var
P Papatya V.I.P V.I.P 5 Şbt 2016 #339 Bi sürüde 100 koyun varsa, 98i keyifçi ise, geriye kalan 2 koyun neden sürüden ayrılır? Nerde bu çoban?! Yazık yine kendimi paralaya paralaya mahvoldum bugün.
Bi sürüde 100 koyun varsa, 98i keyifçi ise, geriye kalan 2 koyun neden sürüden ayrılır? Nerde bu çoban?! Yazık yine kendimi paralaya paralaya mahvoldum bugün.