nazenin MiKRoSKoBiKCaNLı Özel üye 10 Ock 2016 #321 Misafir.. misafir.. misafir.. Allahımm sakinlik istiyorum diye haykırdığım bi gündü
dderya kOkOşŞ V.I.P 11 Ock 2016 #323 Çok aşırı sinirlendiğim zamanlarda, çok mutluymuşçasına gülümsediğimi fark ettim bugün.
dderya kOkOşŞ V.I.P 24 Ock 2016 #324 hiç ama hiç abartmıyorum, bütün günüm bilgisayarda geçti. 10 saat oldu sanırım
nazenin MiKRoSKoBiKCaNLı Özel üye 24 Ock 2016 #325 O şeyi gormemliydimm Hiç yaşanmamış olması gereken bi gün
_nehir_ Schrödinger'in Kedisi ♕ Özel üye 24 Ock 2016 #326 Çoookkk yorucu... Uykudan önceki son dakikalarım
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... TRABZONSPOR 24 Ock 2016 #327 Yarısı uykuyla, diğer yarısının yarısı forumda, yarısı da dışarıda geçti
dderya kOkOşŞ V.I.P 24 Ock 2016 #328 YoRuMSuZ dediki: Yarısı uykuyla, diğer yarısının yarısı forumda, yarısı da dışarıda geçti Genişletmek için tıklayın... adminimiz 1buçuk gün yaşamış, oh ne güzel
YoRuMSuZ dediki: Yarısı uykuyla, diğer yarısının yarısı forumda, yarısı da dışarıda geçti Genişletmek için tıklayın... adminimiz 1buçuk gün yaşamış, oh ne güzel
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... TRABZONSPOR 24 Ock 2016 #330 dderya dediki: adminimiz 1buçuk gün yaşamış, oh ne güzel Genişletmek için tıklayın... Ya sonraki 2 ifade kalan yarı günün paylaşımı. Yani onlar çeyrek MeRciMeK dediki: Taş oldum taş sabır taşı Genişletmek için tıklayın... Yine mi o kadın yoksa İyiydi fena değildi ama yarın biraz yorucu geçecek gibi gibi.
dderya dediki: adminimiz 1buçuk gün yaşamış, oh ne güzel Genişletmek için tıklayın... Ya sonraki 2 ifade kalan yarı günün paylaşımı. Yani onlar çeyrek MeRciMeK dediki: Taş oldum taş sabır taşı Genişletmek için tıklayın... Yine mi o kadın yoksa İyiydi fena değildi ama yarın biraz yorucu geçecek gibi gibi.