~Esinti~ Yoğurda sütü bozuk dediler. Gitti ayran oldu Özel üye 18 Şbt 2016 #351 Benden bugunluk bu kadar.. Fazlasi ziyade olsun..
K kAşİf Düşünmek lazım.. Özel üye 18 Şbt 2016 #352 Günlerim fazla yoğun ve dolu. .hayal bile kuramaz oldum..
P Papatya V.I.P V.I.P 20 Şbt 2016 #353 kAşİf dediki: Günlerim fazla yoğun ve dolu. .hayal bile kuramaz oldum.. Genişletmek için tıklayın... Hayal önemli ama! ... Benimde bugünüm oldukça yoğundu ama zaman hiç akmadı, park etti oralara bir yerlere. Bir arada rahatsızlandım, pf.
kAşİf dediki: Günlerim fazla yoğun ve dolu. .hayal bile kuramaz oldum.. Genişletmek için tıklayın... Hayal önemli ama! ... Benimde bugünüm oldukça yoğundu ama zaman hiç akmadı, park etti oralara bir yerlere. Bir arada rahatsızlandım, pf.
K kAşİf Düşünmek lazım.. Özel üye 5 Mys 2016 #356 Bu saaye kadar herhangi bir sorun yok...bakalım artık. ..
P Papatya V.I.P V.I.P 5 Mys 2016 #357 Bundan önceki kısım yoğun geçti ama güzeldi Seviyorum tempolu çalışmayı.
Hecem Özel Üye Özel üye 5 Mys 2016 #359 Sınav günlerini sevmiyorum, sevmeyeceğim Hatta okuldan nefret ediyorum o gün.
K kAşİf Düşünmek lazım.. Özel üye 5 Mys 2016 #360 15 dakikaya kadar idare ediyordu az bi sıkıntı yaşıcaz galiba..Elektrik kesildi. ...