GöLGe Üstat 20 Arl 2010 #401 verem oldum veremmmmmmmm benim bebeler Türkçeyi doru düzgün bilmiyorken okumayı öğretmek cehennem azabı
verem oldum veremmmmmmmm benim bebeler Türkçeyi doru düzgün bilmiyorken okumayı öğretmek cehennem azabı
MeRciMeK V.I.P V.I.P 29 Arl 2010 #404 Nasıldı..Değişik.. Ağlayana kadar gülmeler ..Sonra gerçekten ağlamanın eşiğine gelmeler falan Bakalım yarın ya da bugün nasıl geçicek
Nasıldı..Değişik.. Ağlayana kadar gülmeler ..Sonra gerçekten ağlamanın eşiğine gelmeler falan Bakalım yarın ya da bugün nasıl geçicek
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 3 Şbt 2011 #405 İş yoğunluğuyla boğuştum valla Yakında telefon kulağıma yapışacak
MeRciMeK V.I.P V.I.P 3 Şbt 2011 #406 Tek başımaydım..Kitap okuyarak televizyon izleyerek sıradan bi şekilde geçti gitti
MeRciMeK V.I.P V.I.P 6 Şbt 2011 #408 Babaannem sayesinde karnımıza kramplar girene kadar güldük .. Komik kadın ya .. Güzel geçti sayesinde kös kös oturmadık en azından
Babaannem sayesinde karnımıza kramplar girene kadar güldük .. Komik kadın ya .. Güzel geçti sayesinde kös kös oturmadık en azından