YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... TRABZONSPOR 23 Mrt 2011 #422 Mütemadiyyen sıradan bi gündü bu ne yaaaa nasıl bir sözdür bu
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... TRABZONSPOR 23 Mrt 2011 #424 Sanırım bugün ilk kez kullandım nerden aklıma geldiyse günüm mütemadiyyen diyerek geçti diyelim o zaman hani oyun formatı gereği
Sanırım bugün ilk kez kullandım nerden aklıma geldiyse günüm mütemadiyyen diyerek geçti diyelim o zaman hani oyun formatı gereği
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 26 Mrt 2011 #425 2Saat önce işten geldim evdeyim şuan Dışarıda mükkemmel bi hava var ama eve kapandım
MeRciMeK V.I.P V.I.P 26 Mrt 2011 #426 Tarih kitabını okuyup bitirmeye çalışmakla geçti ama hala bitmedi .. Ama günün kalan kısmı da onu okumakla geçicek
Tarih kitabını okuyup bitirmeye çalışmakla geçti ama hala bitmedi .. Ama günün kalan kısmı da onu okumakla geçicek
patik Özel Üye Özel üye 26 Mrt 2011 #427 RABBİM bana bir daha böyle kötü bir gün yaşatmasın diyeceğim ama daha kötü günler kapımızda...
MeRciMeK V.I.P V.I.P 27 Mrt 2011 #428 Verimli .. Forumu bırakabilirsem verimli geçirmeye devam edicem inşallah
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 27 Mrt 2011 #429 Süpeeerdiii Ablamın yanındaydımm.. Poyraz'ımı sevdim sevdim durdumm Ama kucağımdan indirip eve gelmek çok zordu, gülüşü ve arkamdan bakışı bitirdi beni
Süpeeerdiii Ablamın yanındaydımm.. Poyraz'ımı sevdim sevdim durdumm Ama kucağımdan indirip eve gelmek çok zordu, gülüşü ve arkamdan bakışı bitirdi beni
İLkİm* MaviKuş ~ Özel üye 27 Mrt 2011 #430 ders çalışmaya çalıştım , az buçuk başardım bunu ama bi garip huzursuzluk vardı tüm gün içimde ..