YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... TRABZONSPOR 27 Mrt 2011 #432 Bugün ben de YGS'ye girdim Evet evet tahmin edin nasıl olabilir ki sabahın köründe
S She Özel Üye Özel üye 28 Mrt 2011 #433 Hayrilisila iyi sonuclar alirsiniz : ) bugunum nasil gecsin temizlik yaptik bol bol :/
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 28 Mrt 2011 #434 GülpemBe dediki: Hayrilisila iyi sonuclar alirsiniz : ) bugunum nasil gecsin temizlik yaptik bol bol :/ Genişletmek için tıklayın... Yorumsuzz hoca olarak sınavdaydı ama stresi yoktu onun Dünde biz temizlik yapmıştık
GülpemBe dediki: Hayrilisila iyi sonuclar alirsiniz : ) bugunum nasil gecsin temizlik yaptik bol bol :/ Genişletmek için tıklayın... Yorumsuzz hoca olarak sınavdaydı ama stresi yoktu onun Dünde biz temizlik yapmıştık
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 29 Mrt 2011 #435 İş yorgunluğundan sonra keyfim kaçtı.. Çok fena alınganlıklardayım bu gece Değmiyor kimseye.. canım sıkkın saatlerdir..
İş yorgunluğundan sonra keyfim kaçtı.. Çok fena alınganlıklardayım bu gece Değmiyor kimseye.. canım sıkkın saatlerdir..
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 31 Mrt 2011 #438 Yorucu ve aksiliklerin beni bulduğu bi gündü Neyse ki ucuz atlattım
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... TRABZONSPOR 31 Mrt 2011 #439 Hakikaten yorucuydu ve ben çok sinirliydim
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 31 Mrt 2011 #440 normaldi yüzmeye gittim..geçen hafta gitmemişim...özlediğimi farkettim...sırılsıklam ıslandım....yagmur harikaydı...yüzüme düşen damlacıklar havanın ılıklıgı..yüzmeden çıkmanın mutlulugu süperdi...fal baktırdım...evlilik yokmus...çok üzüldüm ders idare ederdi..ama beni almaya geleceğinii söyleyen şahıs gelmdi konsere gitmiş..gelde deli olma...
normaldi yüzmeye gittim..geçen hafta gitmemişim...özlediğimi farkettim...sırılsıklam ıslandım....yagmur harikaydı...yüzüme düşen damlacıklar havanın ılıklıgı..yüzmeden çıkmanın mutlulugu süperdi...fal baktırdım...evlilik yokmus...çok üzüldüm ders idare ederdi..ama beni almaya geleceğinii söyleyen şahıs gelmdi konsere gitmiş..gelde deli olma...