İLkİm* MaviKuş ~ Özel üye 19 Nsn 2011 #452 güzeldi kızlara kahve falı baktım dalga geçtik eğlendik garsonun biriyle didişti hatta arkadaşım baya komikti (
güzeldi kızlara kahve falı baktım dalga geçtik eğlendik garsonun biriyle didişti hatta arkadaşım baya komikti (
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 22 Nsn 2011 #454 Baya bi yorucuydu Ve ben hala nasıl burdayım bilmiyorum Son demleri yaşıyorum heran uyuyabilirim
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 22 Nsn 2011 #455 Başlangıç olarak idare eder sonuna bakmak lazım bide
MeRciMeK V.I.P V.I.P 30 Nsn 2011 #457 Kötüydü, bütün gün kitabın başındaydım ama aslında hiç çalışamadım..
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... TRABZONSPOR 30 Nsn 2011 #458 Yorucuydu. Gün boyu şu değişen ehliyet yönetmeliği konusundaki seminer ve uygulamadaydım
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 1 Mys 2011 #460 Güzel ve yorucuydu.. Hava İstanbul'da ilk defa bu kadar güzeldi. Gezdik, dolaştık, sahile indik süperdi
Güzel ve yorucuydu.. Hava İstanbul'da ilk defa bu kadar güzeldi. Gezdik, dolaştık, sahile indik süperdi