KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 22 Ksm 2011 #472 fena değil..hattta hemen hemen bütün hersey yoluna girmişe benziyor..tek sorun hazinenin gönderdiği tablo yarın onla uğrasıcam..
fena değil..hattta hemen hemen bütün hersey yoluna girmişe benziyor..tek sorun hazinenin gönderdiği tablo yarın onla uğrasıcam..
DeNiZ- Forumun Delisi =) 11 Arl 2011 #473 Sabah Uyandım Çerez Forum'a girdim ve kahvaltı yaptım şimdilik başka bir şey olmadı.
Mod-53 Uzaklardayım Özel üye 12 Arl 2011 #475 berbat başlayan bir gün ama devamını bende bilemiyorum .. iyi olur umarım .. cerezforumda olmasa zaten felaket .. dicektım iyiki forum far .. güzel olur ..
berbat başlayan bir gün ama devamını bende bilemiyorum .. iyi olur umarım .. cerezforumda olmasa zaten felaket .. dicektım iyiki forum far .. güzel olur ..
RUZG4R ÖylesinE ♔ V.I.P 12 Arl 2011 #476 pazartesi her zamanki gibi saçma sapan bir gün nasıl olsun..kaytarmak için hiç bir fırsatı kaçırmadığım tek günde diyebilirim..
pazartesi her zamanki gibi saçma sapan bir gün nasıl olsun..kaytarmak için hiç bir fırsatı kaçırmadığım tek günde diyebilirim..