Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 21 Ock 2012 #492 sitem dediki: sıkıcı.. Genişletmek için tıklayın... Bir sıkılan daha bugun haftasonu ondanmıdır bu sıkılmalar
sitem dediki: sıkıcı.. Genişletmek için tıklayın... Bir sıkılan daha bugun haftasonu ondanmıdır bu sıkılmalar
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 21 Ock 2012 #493 hava kapalı abla sanırım ondan negatif enerji var ortalıkta..
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 21 Ock 2012 #495 berenn dediki: Yoğun ve yorucu hala yoğun ama sıkıcı değil Genişletmek için tıklayın... e bizi mutlu edecek sebeplerimiz yok heyecanla beklediğimiz bir hafta sonuda yok ondandır
berenn dediki: Yoğun ve yorucu hala yoğun ama sıkıcı değil Genişletmek için tıklayın... e bizi mutlu edecek sebeplerimiz yok heyecanla beklediğimiz bir hafta sonuda yok ondandır
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 21 Ock 2012 #496 Beren canım adına sevindim mutlu olabilme sebepin acısından Sitem canım bzlerde sebep bulalım hadi mutluluk adına.
Beren canım adına sevindim mutlu olabilme sebepin acısından Sitem canım bzlerde sebep bulalım hadi mutluluk adına.
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 21 Ock 2012 #497 Caglayagmur dediki: Beren canım adına sevindim mutlu olabilme sebepin acısından Sitem canım bzlerde sebep bulalım hadi mutluluk adına. Genişletmek için tıklayın... bulalım ablacım.. ilk siz başlayın o zaman..
Caglayagmur dediki: Beren canım adına sevindim mutlu olabilme sebepin acısından Sitem canım bzlerde sebep bulalım hadi mutluluk adına. Genişletmek için tıklayın... bulalım ablacım.. ilk siz başlayın o zaman..
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 21 Ock 2012 #498 Olur öncelikle Yüregimdeki ilahi aşkın olmasından dolayı mutluyum
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 21 Ock 2012 #499 yüreğimde herkese yetecek kadar yer ve sevgi olmasından dolayı mutluyum..