Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 13 Arl 2011 #481 Sabah erken kalkmak zorundaydım ama eve geldikten sonra öğleye kadar uyudum dinlenmek iyi geldi
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 13 Arl 2011 #483 Şükür sonuda denetimide atlattık yogun stresli bekleyişler telaşlar içinde gün bitti
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 14 Arl 2011 #485 eFSaNe_KaRTaL dediki: Gözünüz aydın abLa.. Genişletmek için tıklayın... Teşekkür ederim kardeşcan
BeReNN Alyam? Özel üye 19 Arl 2011 #486 İşteyim güya ama nette dolanmaktan çay içmekten başka bişey yok..
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 21 Ock 2012 #488 ZeyNoO dediki: Berbat can sıkıntısından patladım =SS Genişletmek için tıklayın... Nedenki Gülüm seni sıkıntılı gördüm herşey yolundadır umarım.
ZeyNoO dediki: Berbat can sıkıntısından patladım =SS Genişletmek için tıklayın... Nedenki Gülüm seni sıkıntılı gördüm herşey yolundadır umarım.
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 21 Ock 2012 #489 Caglayagmur dediki: Nedenki Gülüm seni sıkıntılı gördüm herşey yolundadır umarım. Genişletmek için tıklayın... Aslında görünürde yolunda ama canım sıkılıyor işte
Caglayagmur dediki: Nedenki Gülüm seni sıkıntılı gördüm herşey yolundadır umarım. Genişletmek için tıklayın... Aslında görünürde yolunda ama canım sıkılıyor işte
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 21 Ock 2012 #490 ZeyNoO dediki: Aslında görünürde yolunda ama canım sıkılıyor işte Genişletmek için tıklayın... Herşeyin hayırlısı Gülüm.Vardır bir takıldıgın umarım oda geçer yakın zamanda.
ZeyNoO dediki: Aslında görünürde yolunda ama canım sıkılıyor işte Genişletmek için tıklayın... Herşeyin hayırlısı Gülüm.Vardır bir takıldıgın umarım oda geçer yakın zamanda.