Güzel Bir Resim Güzel Bir Söz ?

• Konuyu açan Konuyu açan BeReNN
  • Açılış tarihi Açılış tarihi
Gündüz biriktirir geceye dökerim içimde birikenleri Gecenin alaca karanlığına anlatırım gelip geçmeyenleri Başlar gece yarısı çatışmaya firari düşünceler Kısacası Ben karanlığı beklerim karanlık beni...

Şimdi bahar gelse demiyorum Sen gelsen Bahar seninle gelecek Kuşlar gelecek Çiçekler açacak Mis gibi kokacak saçların Çiçek çiçek açacak gamzelerin Dal dal sürgün verecek papatyalar Arılar bal yapacak dudaklarında Şiirler sana yazılacak Şarkılar seni söyleyecek Hadi, Çık gel...

Kalp atışlarımın Rıhtımısın sen Şu gönül bahçeme gizlediğimsin Dilimden düşmeyen şarkımsın benim Her gece rüyamda düşlediğimsin Sen benim Rabbimden tek dileğimsin Hayal mi gerçek mi bilmem ki nesin Var mı bu âlemde bilmem ki eşin Sen şiirlerimde gizlediğim yaşamanın diğer adısın...

Yine Karanlık Yine Loş Tutunamıyorum Hayat Sana Kaygılarım Korkularım Sonuca Ulaşamadığım Kayıp Zamanım Bir Anlam Veremediğim Gereksiz Hayatım Sonu Arayan Ben Güzel Bir Ölüm Diliyorum...

Yorulmuştu Kadın Güçlü Görünmekten Içi Düğüm Düğümken Başka Düğümleri Çözmekten Herkese Yetişirken Hep Kendine Geçikmekten...

Nefesimi Kesen Yorgunluklarım Ve Geriye Şöyle Bir Baktığımda Affı Mümkün Olmayan Kırgınlıklarım Var Yalnızım Desem Inandıklarım Var Yalnızım Desem Inandıklarıma Yalniz Değilim Desem Yaşadıklarıma Ters Düşerim Mutsuzum Desem Şükrüm Incinir Mutluyum Desem Yüreğim Tarifi Mümkün Olmayan Haller Içerisindeyim...

Belki De Sorun Bende Laf Dinlemez Yüreğimde Kullanılan Iyi Niyetlerimde Ve Yanlış İnsanlar Üzerine Kurduğum Hayallerimde Bitmeyen Sabrımda Değişmeyen Tavrımda Yani Sorun Tamimiyle İnsan Yanımda Herkesi Kendim Gibi Sanmam Da...

Sen Kusara Bakma Ama Ben O Son Kusara Baktım Sana Olan Güvenimi Yerinde Bulamayınca Da Tüm Limanları Yaktım Yolumu Allaha Solumu Da Artık Beni Hakdene Bıraktım...

Geri