S ...SAKLI CeNNeT__ ♥ Pєяναηє Döηєя Aşk ♥ 10 Ock 2013 #2,111 Gözlerim gittiğin kapıya çivili, Yüreğim karanlıklarına takılı kaldı... Sen şimdi gittin ya adın aklımda, Sana sevgim saklımda asılı kaldı... K.Saat
Gözlerim gittiğin kapıya çivili, Yüreğim karanlıklarına takılı kaldı... Sen şimdi gittin ya adın aklımda, Sana sevgim saklımda asılı kaldı... K.Saat
S ...SAKLI CeNNeT__ ♥ Pєяναηє Döηєя Aşk ♥ 10 Ock 2013 #2,112 Kerbela'da ''SU'' Ne Demekse , Sende Bende Öylesin yar! Kul'dan Yasak, ALLAH' tan HAKK..!
GüLüCüKツ Tatlım tatlım 👶🏻 V.I.P 14 Ock 2013 #2,113 Çok ağlayan kadınlar, bir çok şeyden vazgeçen kadınlardır aslında. Her damla olgunlaştırır kadınları evet ama olgunlaştıkça o safça inandıkları aşk gerçeği onların gözünde küçülür. Küçüldükçe değerini yitirir ve işte o zaman kendilerine sarılıp, yeni bir kadın yaratırlar kendilerinden. Güçlü, yenilmez, mağrur ve aşka inanmayan...~
Çok ağlayan kadınlar, bir çok şeyden vazgeçen kadınlardır aslında. Her damla olgunlaştırır kadınları evet ama olgunlaştıkça o safça inandıkları aşk gerçeği onların gözünde küçülür. Küçüldükçe değerini yitirir ve işte o zaman kendilerine sarılıp, yeni bir kadın yaratırlar kendilerinden. Güçlü, yenilmez, mağrur ve aşka inanmayan...~
HAYAL__ * kaLp gözüyLe * 15 Ock 2013 #2,115 Bir yüreğin yalnızlığı sarsmaz ruhu, içinde sevda yoksa. ...
HAYAL__ * kaLp gözüyLe * 15 Ock 2013 #2,116 Dudaklarının arasından dökülecek tek hecenin bekçiliğini yaparım usanmadan, bilirsin.. Ama sustukça duyulur sesim der susarsın ya,, en çok bu koyar aslında...
Dudaklarının arasından dökülecek tek hecenin bekçiliğini yaparım usanmadan, bilirsin.. Ama sustukça duyulur sesim der susarsın ya,, en çok bu koyar aslında...
HAYAL__ * kaLp gözüyLe * 16 Ock 2013 #2,117 Adıma inat küçük bir umuda bel bağlayıp tutunmaya çalışıyorum büyük boylu harflerime...
GüLüCüKツ Tatlım tatlım 👶🏻 V.I.P 16 Ock 2013 #2,118 İnsan seni sevince iş-güç sahibi oluyor, Şair oluyor mesela...
GüLüCüKツ Tatlım tatlım 👶🏻 V.I.P 16 Ock 2013 #2,119 Gittiğin yerde çiçeklere kapılsada kalbin, Sılandaki baharı unutma sakın...!! Yarım kalmaz insan..! Yarım bırakılır, Yaralı bırakılır, Yarı yolda bırakılır..! Neye uzaksa ona hasret işte..! Ah benim Gelmeyene gidenim..!! Bilir misin..!! Gönül derin küsermiş yarasına yara açana..!!
Gittiğin yerde çiçeklere kapılsada kalbin, Sılandaki baharı unutma sakın...!! Yarım kalmaz insan..! Yarım bırakılır, Yaralı bırakılır, Yarı yolda bırakılır..! Neye uzaksa ona hasret işte..! Ah benim Gelmeyene gidenim..!! Bilir misin..!! Gönül derin küsermiş yarasına yara açana..!!
Tuba ♕ Özel üye 17 Ock 2013 #2,120 Aşk dediğin nedir ki...? Bilemiyorum... Ne kadar istesemde Hiç bir kalbe giremiyorum... Bu işte bir Yalnızlık var... Çözemiyorum...
Aşk dediğin nedir ki...? Bilemiyorum... Ne kadar istesemde Hiç bir kalbe giremiyorum... Bu işte bir Yalnızlık var... Çözemiyorum...