S ...SAKLI CeNNeT__ ♥ Pєяναηє Döηєя Aşk ♥ 20 Ock 2013 #2,131 Canım İstanbul, Annemin namaz tülbendi gibi, Başına aldığı mavi eşarbıyla denetliyor Paris’i! Nuri Pakdil
Canım İstanbul, Annemin namaz tülbendi gibi, Başına aldığı mavi eşarbıyla denetliyor Paris’i! Nuri Pakdil
S ...SAKLI CeNNeT__ ♥ Pєяναηє Döηєя Aşk ♥ 20 Ock 2013 #2,133 Şimdi ”Elif” Kokulu Adının En /ram/ Haline Şükür Ediyorum … Ve … -bil/ki !!! Sadece Gözlerinin Rengine Yazıyorum … ( Elhamdülillah ; Hali Kendinden Habersiz Bakışlarındayım )
Şimdi ”Elif” Kokulu Adının En /ram/ Haline Şükür Ediyorum … Ve … -bil/ki !!! Sadece Gözlerinin Rengine Yazıyorum … ( Elhamdülillah ; Hali Kendinden Habersiz Bakışlarındayım )
S ...SAKLI CeNNeT__ ♥ Pєяναηє Döηєя Aşk ♥ 20 Ock 2013 #2,134 Kedisi sokağa kaçmış Biriyim ben ve içimde Kekeme bir kuş Ötüyor ötüyor ötüyor Ve son günlerde durmadan Yalpalıyor bütün sözler Birisi adımı sorsa mesela Dilim sürçüyor. Ahmet Telli/ Nidâ
Kedisi sokağa kaçmış Biriyim ben ve içimde Kekeme bir kuş Ötüyor ötüyor ötüyor Ve son günlerde durmadan Yalpalıyor bütün sözler Birisi adımı sorsa mesela Dilim sürçüyor. Ahmet Telli/ Nidâ
S ...SAKLI CeNNeT__ ♥ Pєяναηє Döηєя Aşk ♥ 20 Ock 2013 #2,135 Ağır bir ağrı gibi ağıyor sözlerin Ahmet Telli
S ...SAKLI CeNNeT__ ♥ Pєяναηє Döηєя Aşk ♥ 20 Ock 2013 #2,136 Saklı cümlelerim var sineme attığım.. bu baharda gözlerimi yağmura buladım .. Yalnızlığımı, Sensiz ölümlerimle bağdaştırıp yüzüme süreceğim . dilimde kalır iki kelime .. Söylesem duymazsın, En iyisi bende kalsın ... ~ Sadece Sevdim ~
Saklı cümlelerim var sineme attığım.. bu baharda gözlerimi yağmura buladım .. Yalnızlığımı, Sensiz ölümlerimle bağdaştırıp yüzüme süreceğim . dilimde kalır iki kelime .. Söylesem duymazsın, En iyisi bende kalsın ... ~ Sadece Sevdim ~
S ...SAKLI CeNNeT__ ♥ Pєяναηє Döηєя Aşk ♥ 20 Ock 2013 #2,137 Burada yağmur yağıyor ama sen, Şemsiyeni almadan gel yine de.. Özletiyor bu çılgın sağanak seni! Sırılsıklam özletiyor, biliyor musun ? ~ Sadece Sevdim ~
Burada yağmur yağıyor ama sen, Şemsiyeni almadan gel yine de.. Özletiyor bu çılgın sağanak seni! Sırılsıklam özletiyor, biliyor musun ? ~ Sadece Sevdim ~
S ...SAKLI CeNNeT__ ♥ Pєяναηє Döηєя Aşk ♥ 20 Ock 2013 #2,138 bir film gibi yazarı ben,kahramanı ben.. sebebi o! artık, sustum! sustu benimle sarı sabır, sustu hasret, sustu hayat , sustu zaman , acılar konuşuyor yalnız acılarım konuşuyor kimse duymuyor!.. duymuyor... duymuyor... duymu... duy... ~ Sadece Sevdim ~
bir film gibi yazarı ben,kahramanı ben.. sebebi o! artık, sustum! sustu benimle sarı sabır, sustu hasret, sustu hayat , sustu zaman , acılar konuşuyor yalnız acılarım konuşuyor kimse duymuyor!.. duymuyor... duymuyor... duymu... duy... ~ Sadece Sevdim ~
S ...SAKLI CeNNeT__ ♥ Pєяναηє Döηєя Aşk ♥ 21 Ock 2013 #2,139 BeLki Bende, AradıkLarını BuLamazsın Ama; BuLdukLarını Da BaşkaLarında Çok Ararsın!.. ~ Sadece Sevdim ~
BeLki Bende, AradıkLarını BuLamazsın Ama; BuLdukLarını Da BaşkaLarında Çok Ararsın!.. ~ Sadece Sevdim ~
S ...SAKLI CeNNeT__ ♥ Pєяναηє Döηєя Aşk ♥ 21 Ock 2013 #2,140 Aşk beni suçlamayacak, yalnızca kalbimin emrettiğini yaptım ben! Emre Kalcı