S ...SAKLI CeNNeT__ ♥ Pєяναηє Döηєя Aşk ♥ 23 Ock 2013 #2,181 "Senin kederle evlenip boşanmış, Dul neşelerin var... Dört tarafı gözyaşıyla çevrili.".. K.Tazeoglu
S ...SAKLI CeNNeT__ ♥ Pєяναηє Döηєя Aşk ♥ 23 Ock 2013 #2,182 Bir noktada sükut eden sır gibi Saniyede gizlenen asır glbi , Karanlıkta dahi görünen göz gibi, Ölsem bile dönmediğim söz gibi, Kalbimdesin ! Kalbimdesin! Kalbimdesin..
Bir noktada sükut eden sır gibi Saniyede gizlenen asır glbi , Karanlıkta dahi görünen göz gibi, Ölsem bile dönmediğim söz gibi, Kalbimdesin ! Kalbimdesin! Kalbimdesin..
S ...SAKLI CeNNeT__ ♥ Pєяναηє Döηєя Aşk ♥ 23 Ock 2013 #2,183 Kuşlar, sizin kadar Hür olmaktı tüm hayalim... Kanatlarımı kırdılar, Umutlarımı vurdular, Ninnileri susturdular, Yüreğimi dağladılar, Varamadım hasretine, Sevdaların ülkesine.. ~Ö.Karaoğlu~
Kuşlar, sizin kadar Hür olmaktı tüm hayalim... Kanatlarımı kırdılar, Umutlarımı vurdular, Ninnileri susturdular, Yüreğimi dağladılar, Varamadım hasretine, Sevdaların ülkesine.. ~Ö.Karaoğlu~
S ...SAKLI CeNNeT__ ♥ Pєяναηє Döηєя Aşk ♥ 23 Ock 2013 #2,184 Gönül Nikahımız Düştü Artık Yüreğin, Yüreğime Haram'dır ..
S ...SAKLI CeNNeT__ ♥ Pєяναηє Döηєя Aşk ♥ 23 Ock 2013 #2,185 Kendine iyi bak deme ! Kendime bakarım elbet sen hiç korkma... ~Candan Erçetin~
S ...SAKLI CeNNeT__ ♥ Pєяναηє Döηєя Aşk ♥ 23 Ock 2013 #2,186 Kah çıkarım gökyüzüne seyrederim alemi... Kah inerim yeryüzüne seyreder alem beni... Nesimi
S ...SAKLI CeNNeT__ ♥ Pєяναηє Döηєя Aşk ♥ 23 Ock 2013 #2,187 Ah nefesin... Üfle yüzüme, gözlerime dolsun rengin.. ~Kadim Dolunay~
S ...SAKLI CeNNeT__ ♥ Pєяναηє Döηєя Aşk ♥ 23 Ock 2013 #2,188 Ne zaman biri kalbimi kırsa, Dudaklarım küçük bir çocuğunki gibi büzüşüyor, Küskünlük akıtıyor heryere... ~Mustafa Ulusoy~
Ne zaman biri kalbimi kırsa, Dudaklarım küçük bir çocuğunki gibi büzüşüyor, Küskünlük akıtıyor heryere... ~Mustafa Ulusoy~
S ...SAKLI CeNNeT__ ♥ Pєяναηє Döηєя Aşk ♥ 23 Ock 2013 #2,189 Bir hüzün ülkesine gömülüp kaldı adım. Kapanıyor yüzüme aralanan kapılar Sana hicret eden bir Kureyş de ben olsaydım.. Nurullah Genç
Bir hüzün ülkesine gömülüp kaldı adım. Kapanıyor yüzüme aralanan kapılar Sana hicret eden bir Kureyş de ben olsaydım.. Nurullah Genç
S ...SAKLI CeNNeT__ ♥ Pєяναηє Döηєя Aşk ♥ 23 Ock 2013 #2,190 Yokluğumun hissedilmediği yerde Varlığımı yük etmem!! ~alıntı~