S ...SAKLI CeNNeT__ ♥ Pєяναηє Döηєя Aşk ♥ 23 Ock 2013 #2,191 Ah, tembel hüznüm! Tut kolundan getir onu bana. Gelmiyorsa tut kolumdan beni götür ona.. ~İ.Paşalı~
S ...SAKLI CeNNeT__ ♥ Pєяναηє Döηєя Aşk ♥ 23 Ock 2013 #2,192 Mululuğunu; Ver Bana Çocuk Kaç Tane Şeker İstersen Veririm
S ...SAKLI CeNNeT__ ♥ Pєяναηє Döηєя Aşk ♥ 23 Ock 2013 #2,193 ...Uzun yaşamışsın derler bana, bilmezler seni uzun beklediğimi...
S ...SAKLI CeNNeT__ ♥ Pєяναηє Döηєя Aşk ♥ 23 Ock 2013 #2,194 Geçmeyen zamana sabır ne Fayda ? / / Yoruldum yokuşLarına tırmanmaktan Ey kaLbim..!
S ...SAKLI CeNNeT__ ♥ Pєяναηє Döηєя Aşk ♥ 23 Ock 2013 #2,195 Bir kuş gibi çırpınan kalbimin kafesine Bir avuç yem bıraksan ölür müsün
S ...SAKLI CeNNeT__ ♥ Pєяναηє Döηєя Aşk ♥ 23 Ock 2013 #2,196 Yüreğimin tıngırtısı sonsuzluğun bir ucunda Bir La, Göz bebeğimde, Sinsice… Ey Gözleri siyahım… Mühür vurdum sensizliğe… Hangi mabed kabul eder beni söyle … ! Hanne’nin bastığı gibi yüreğine … Sağır gölgemin arkasında… Bir Meryem fısıltısı çalınsın kulaklarıma….! Ey gözleri siyahım… Sonu gelmez düş(üş)lerdeyim… (H)içim kaldı bir ipin ucunda.. Araf’ta ölümü arıyor kalemim… Ölüm kadar kanıyor sensizliğim… Ey bahtımın sultanı… Cümle boyu elemlerdeyim… Tut elimi… // Kurtulayım… Tut elimi… // (s)aklanayım… Ey gözleri siyahım… Kapındayım…!!! -alıntı-
Yüreğimin tıngırtısı sonsuzluğun bir ucunda Bir La, Göz bebeğimde, Sinsice… Ey Gözleri siyahım… Mühür vurdum sensizliğe… Hangi mabed kabul eder beni söyle … ! Hanne’nin bastığı gibi yüreğine … Sağır gölgemin arkasında… Bir Meryem fısıltısı çalınsın kulaklarıma….! Ey gözleri siyahım… Sonu gelmez düş(üş)lerdeyim… (H)içim kaldı bir ipin ucunda.. Araf’ta ölümü arıyor kalemim… Ölüm kadar kanıyor sensizliğim… Ey bahtımın sultanı… Cümle boyu elemlerdeyim… Tut elimi… // Kurtulayım… Tut elimi… // (s)aklanayım… Ey gözleri siyahım… Kapındayım…!!! -alıntı-
S ...SAKLI CeNNeT__ ♥ Pєяναηє Döηєя Aşk ♥ 23 Ock 2013 #2,197 Mezarımı yol üstüne kazsınlar, Yâr geçer de belki bana can gelir... KaracaoğLaN
arz-ı hal şşşşştttttttt Özel üye 24 Ock 2013 #2,198 Huzur içinde ellerimi kavuşturuyorum ve bekliyorum... Rüzgara gelgite yada denize aldırmıyorum... Zamana yada kadere isyan etmiyorum... Bana ait olan bana gelecek çünkü biliyorum...
Huzur içinde ellerimi kavuşturuyorum ve bekliyorum... Rüzgara gelgite yada denize aldırmıyorum... Zamana yada kadere isyan etmiyorum... Bana ait olan bana gelecek çünkü biliyorum...
S ...SAKLI CeNNeT__ ♥ Pєяναηє Döηєя Aşk ♥ 24 Ock 2013 #2,199 Bir masalın hiç kaybetmeyen kahramanı gibi hissederdim senleyken. Oysa bir kukla tiyatrosunda, ipleri başkasının ellerinde olan oyuncakmışım... Sevgilim, Sola fazla çekme ipi, orada yüreğim var!
Bir masalın hiç kaybetmeyen kahramanı gibi hissederdim senleyken. Oysa bir kukla tiyatrosunda, ipleri başkasının ellerinde olan oyuncakmışım... Sevgilim, Sola fazla çekme ipi, orada yüreğim var!
aslann Ülken İçin Yaşa Aşkın İçin Öl! Özel üye 24 Ock 2013 #2,200 Yalnızlığı birden fazla kişinin yokluğu zannedersin. Yanılırsın. Yalnızlık, ihtiyaç duyduğun tek insanın yanında olamayışıdır aslında...
Yalnızlığı birden fazla kişinin yokluğu zannedersin. Yanılırsın. Yalnızlık, ihtiyaç duyduğun tek insanın yanında olamayışıdır aslında...