S ...SAKLI CeNNeT__ ♥ Pєяναηє Döηєя Aşk ♥ 25 Ock 2013 #2,211 Gönüldür bu! Dinlemezsen eğer, Vur kırılsın, Devir yıkılsın. Yansımalar
S ...SAKLI CeNNeT__ ♥ Pєяναηє Döηєя Aşk ♥ 25 Ock 2013 #2,212 Yağmurdu tek istediğim, Ey Vefa! Aşk sağanağı şimdi tutulduğum. Yansımalar ...
S ...SAKLI CeNNeT__ ♥ Pєяναηє Döηєя Aşk ♥ 25 Ock 2013 #2,213 Sanma ki daima geleceğini gözler yollarım. Telli duvaklı gelin oluyor şimdi rüyalarım. Yansımalar ...
Sanma ki daima geleceğini gözler yollarım. Telli duvaklı gelin oluyor şimdi rüyalarım. Yansımalar ...
S ...SAKLI CeNNeT__ ♥ Pєяναηє Döηєя Aşk ♥ 25 Ock 2013 #2,214 Korkar oldum soruların gölgesinden! Ademden emanet şu kamburumu Ve Züleyhadan kalma aşkımı, Sormayın, anlayamazsınız... Yansımalar ...
Korkar oldum soruların gölgesinden! Ademden emanet şu kamburumu Ve Züleyhadan kalma aşkımı, Sormayın, anlayamazsınız... Yansımalar ...
S ...SAKLI CeNNeT__ ♥ Pєяναηє Döηєя Aşk ♥ 25 Ock 2013 #2,215 Delilik şanımız,bu divanelik bizim aşk halimiz. Yansımalar ...
S ...SAKLI CeNNeT__ ♥ Pєяναηє Döηєя Aşk ♥ 25 Ock 2013 #2,216 Doymak bilmeyen bir alev gibi kendimi yakıyor ve kemiriyorum. Tuttuğum ateş, Bıraktığım kor oluyor. Nietzsche
Doymak bilmeyen bir alev gibi kendimi yakıyor ve kemiriyorum. Tuttuğum ateş, Bıraktığım kor oluyor. Nietzsche
S ...SAKLI CeNNeT__ ♥ Pєяναηє Döηєя Aşk ♥ 25 Ock 2013 #2,217 korkuyorum boş bulunup ölmekten bir gün omzunda..
aslann Ülken İçin Yaşa Aşkın İçin Öl! Özel üye 26 Ock 2013 #2,218 Bir insan sizi sevip size sitem ediyorsa Yanlış anlamayın dinleyin Sevgisini görün Çünkü zaman sonra o insanı ve sevgisini çok Arayacaksınız... Ve vazgeçilmeyen hiç kimse yoktur...
Bir insan sizi sevip size sitem ediyorsa Yanlış anlamayın dinleyin Sevgisini görün Çünkü zaman sonra o insanı ve sevgisini çok Arayacaksınız... Ve vazgeçilmeyen hiç kimse yoktur...
aslann Ülken İçin Yaşa Aşkın İçin Öl! Özel üye 26 Ock 2013 #2,219 Her insan ailesini seçemez Ama birisini ailesi yapabilir.. İşte senin bendeki yerin bu.. Ne eksikse sen tamamla...
Her insan ailesini seçemez Ama birisini ailesi yapabilir.. İşte senin bendeki yerin bu.. Ne eksikse sen tamamla...