S ...SAKLI CeNNeT__ ♥ Pєяναηє Döηєя Aşk ♥ 17 Şbt 2013 #2,301 Ağlama ne olur. Yanaklarına güneşler ekeyim ağlama. Hayır ağlamıyorum. Su gibi gidip su gibi gelsin diye Sevdamı uğurluyorum yalnızca
Ağlama ne olur. Yanaklarına güneşler ekeyim ağlama. Hayır ağlamıyorum. Su gibi gidip su gibi gelsin diye Sevdamı uğurluyorum yalnızca
S ...SAKLI CeNNeT__ ♥ Pєяναηє Döηєя Aşk ♥ 17 Şbt 2013 #2,302 Senden Başka Yar Bilmem Ömür boyu Gözüme Bak de Yeter Bakarım...
S ...SAKLI CeNNeT__ ♥ Pєяναηє Döηєя Aşk ♥ 17 Şbt 2013 #2,303 İçimizde bir şey var... Benim söyleyemediklerimde saklı Senin saklayışlarında... Bir şey var aramızda... Adını Sen Koy... Baş harfi AŞK olsun...
İçimizde bir şey var... Benim söyleyemediklerimde saklı Senin saklayışlarında... Bir şey var aramızda... Adını Sen Koy... Baş harfi AŞK olsun...
S ...SAKLI CeNNeT__ ♥ Pєяναηє Döηєя Aşk ♥ 17 Şbt 2013 #2,304 Saçlarımda Nefesin Yerine Yağmur Dudağımda Dudağın Yerine Yağmur
S ...SAKLI CeNNeT__ ♥ Pєяναηє Döηєя Aşk ♥ 17 Şbt 2013 #2,305 Leyla ya sormuşlar; Senin mi aşkın daha büyük,yoksa Mecnun un ki mi diye? Benimki demiş. Nedenini sormuşlar: Mecnunun aşkı meşhur oldu, benimki ise bende kaldı, demiş…
Leyla ya sormuşlar; Senin mi aşkın daha büyük,yoksa Mecnun un ki mi diye? Benimki demiş. Nedenini sormuşlar: Mecnunun aşkı meşhur oldu, benimki ise bende kaldı, demiş…
S ...SAKLI CeNNeT__ ♥ Pєяναηє Döηєя Aşk ♥ 18 Şbt 2013 #2,306 Dik Dur Ve GÜLÜMSE Bırak Neden GüLümSediğini Merak Etsinler...
S ...SAKLI CeNNeT__ ♥ Pєяναηє Döηєя Aşk ♥ 19 Şbt 2013 #2,308 Seni Seviyorum ağır bir cümLedir herkese söyLenemez. bazeN yıLLarca aranır...DiLi yakar Dudağı yakar. VeLhasıL yürek işidir sevmek. .bir ömür pahasına bir defa söyLenir. .
Seni Seviyorum ağır bir cümLedir herkese söyLenemez. bazeN yıLLarca aranır...DiLi yakar Dudağı yakar. VeLhasıL yürek işidir sevmek. .bir ömür pahasına bir defa söyLenir. .
S ...SAKLI CeNNeT__ ♥ Pєяναηє Döηєя Aşk ♥ 19 Şbt 2013 #2,309 Seni hangi yanıma bırakayım küçüğüm ... Sağım solum kimsesiz !
S ...SAKLI CeNNeT__ ♥ Pєяναηє Döηєя Aşk ♥ 19 Şbt 2013 #2,310 Yeşerir uçurumlardaki al gelincikler Körebe oynar yiğitçe ölümle Ölümü sobeleyince Sükûtu da biter Dudaklarında bir şarkı miktarı hüzün Ve sükûta bestesi: A ş k!
Yeşerir uçurumlardaki al gelincikler Körebe oynar yiğitçe ölümle Ölümü sobeleyince Sükûtu da biter Dudaklarında bir şarkı miktarı hüzün Ve sükûta bestesi: A ş k!