S ...SAKLI CeNNeT__ ♥ Pєяναηє Döηєя Aşk ♥ 22 Şbt 2013 #2,321 Erkekler, aşık oldukları kadınlar hususunda bencildirler. Daima “ilkleri” olmak isterler. Ben öyle olmadım, büyük düşündüm: “Son“u olmak istedim. Son aşkı..
Erkekler, aşık oldukları kadınlar hususunda bencildirler. Daima “ilkleri” olmak isterler. Ben öyle olmadım, büyük düşündüm: “Son“u olmak istedim. Son aşkı..
S ...SAKLI CeNNeT__ ♥ Pєяναηє Döηєя Aşk ♥ 22 Şbt 2013 #2,323 efendim'e vermek için yirmi yedimden gün aldım - yirmi yetimden gül.
aslann Ülken İçin Yaşa Aşkın İçin Öl! Özel üye 22 Şbt 2013 #2,324 Bırak herşeyi, Bir bekleyenim var de gel...!! Gel... Bana, beni geri ver.
aslann Ülken İçin Yaşa Aşkın İçin Öl! Özel üye 22 Şbt 2013 #2,325 Şimdi söndü ışık, Sustu dudağımda ki sen çalan ıslık,,, Dünya ahiret acımsın artık.
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 22 Şbt 2013 #2,326 Bir merminin can alıcı. Vurması gibiydi. Bazı insanların can alıcı sözleri Vurdukça iyileşmesi mümkün olmayan Mümkün olmayan yaralar açtılar Ne acı...
Bir merminin can alıcı. Vurması gibiydi. Bazı insanların can alıcı sözleri Vurdukça iyileşmesi mümkün olmayan Mümkün olmayan yaralar açtılar Ne acı...
S ...SAKLI CeNNeT__ ♥ Pєяναηє Döηєя Aşk ♥ 23 Şbt 2013 #2,329 “ Ezilmiş bir gül hüznü var yüreğimde. . . ”