S ...SAKLI CeNNeT__ ♥ Pєяναηє Döηєя Aşk ♥ 23 Şbt 2013 #2,333 Kıl payı kaçırılmış bir şeyin bıraktığı ardında neyse oyum ben. Yaralı serçe benim için dua et. İbrahim Tenekeci
Kıl payı kaçırılmış bir şeyin bıraktığı ardında neyse oyum ben. Yaralı serçe benim için dua et. İbrahim Tenekeci
S ...SAKLI CeNNeT__ ♥ Pєяναηє Döηєя Aşk ♥ 23 Şbt 2013 #2,334 Tek taş, çift taş falan hikâye, bana böyle bişeyle gel
S ...SAKLI CeNNeT__ ♥ Pєяναηє Döηєя Aşk ♥ 23 Şbt 2013 #2,335 "Uzak sev derdi Ustam..Uzaktan sev ki; Aşkın imana dönüşsün. Ben Seni yüreğimde kor gibi bir imanla sevdim!. Çarmıh çivilerini gözlerimle taşıyarak.. Meryem bakışı ile Canım yanarak sevdim..."
"Uzak sev derdi Ustam..Uzaktan sev ki; Aşkın imana dönüşsün. Ben Seni yüreğimde kor gibi bir imanla sevdim!. Çarmıh çivilerini gözlerimle taşıyarak.. Meryem bakışı ile Canım yanarak sevdim..."
S ...SAKLI CeNNeT__ ♥ Pєяναηє Döηєя Aşk ♥ 23 Şbt 2013 #2,336 Sesini duyunca ötüşmeye başlar göğüs kafesimdeki o suskun kuşlar.. __ Mina Urgan
S ...SAKLI CeNNeT__ ♥ Pєяναηє Döηєя Aşk ♥ 24 Şbt 2013 #2,338 Yüksek dozda hasretten ölünür mü ? Ben sana olan hasretimi anlatacak kelime bulamadım Çok konuştum , çok tarif ettim, çok gözyaşı döktüm... Üzgünüm canım sığınabileceğim tek kelime var o da ''ÖZLEDİM'' ...
Yüksek dozda hasretten ölünür mü ? Ben sana olan hasretimi anlatacak kelime bulamadım Çok konuştum , çok tarif ettim, çok gözyaşı döktüm... Üzgünüm canım sığınabileceğim tek kelime var o da ''ÖZLEDİM'' ...
S ...SAKLI CeNNeT__ ♥ Pєяναηє Döηєя Aşk ♥ 24 Şbt 2013 #2,340 Çok özledim seni ,çok,çok... anlıyor musun ÇOOOOK!!!