_nehir_ Schrödinger'in Kedisi ♕ Özel üye 22 Ags 2013 #2,622 Kaçmak istedikçe sana yakalanıyorum. Söndürmek istedikçe sana yanıyorum. Yenildim işte. Yine de seviyorum...
Kaçmak istedikçe sana yakalanıyorum. Söndürmek istedikçe sana yanıyorum. Yenildim işte. Yine de seviyorum...
aslann Ülken İçin Yaşa Aşkın İçin Öl! Özel üye 23 Ags 2013 #2,623 Herkesin istediği gibi yaşadığı uzak bir ülkenin özlemini duyuyorum...
P Papatya V.I.P V.I.P 24 Ags 2013 #2,624 Haykırışlarım var benimde Bir simit kokusunda kaldı çocukluğum Bir topun arkasında koşarken Savurdum rüzgara heyecanımı?...
Haykırışlarım var benimde Bir simit kokusunda kaldı çocukluğum Bir topun arkasında koşarken Savurdum rüzgara heyecanımı?...
aslann Ülken İçin Yaşa Aşkın İçin Öl! Özel üye 27 Ags 2013 #2,625 Sinmiş hüzün kokusu buralara Gidelim ! Vefasızlık inmiş kara bulutlara Nasibim değilmiş aşk minderinde Gök kuşağına bakmak
Sinmiş hüzün kokusu buralara Gidelim ! Vefasızlık inmiş kara bulutlara Nasibim değilmiş aşk minderinde Gök kuşağına bakmak
aslann Ülken İçin Yaşa Aşkın İçin Öl! Özel üye 27 Ags 2013 #2,626 Şu yalnızlığın gece tarifesini kapat ustaa... Geceleri çok fazla can yakıyor...
aslann Ülken İçin Yaşa Aşkın İçin Öl! Özel üye 27 Ags 2013 #2,627 Üstümüze zaman yağdı, Hüznümüz ondan...
~meLek~ GalataSaray'ım 28 Ags 2013 #2,629 Her hayatın bir yaşayanı olduğu gibi, Her şiirin de vardır bir yazdıranı...
~meLek~ GalataSaray'ım 28 Ags 2013 #2,630 Eğer yarım asırlık hayat bana bir şey öğretmişse, şunu öğretmiştir Huzuru size kendinizden başka kimse sağlayamaz.
Eğer yarım asırlık hayat bana bir şey öğretmişse, şunu öğretmiştir Huzuru size kendinizden başka kimse sağlayamaz.