~meLek~ GalataSaray'ım 28 Ags 2013 #2,631 Kimse çıktığı yolda kendisi kalmaz. Yol insanı başkalaştırır. Murathan Mungan
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 1 Eyl 2013 #2,632 Siz ne kadar şerefli olursanız, eşleriniz o kadar namuslu olur ! - Hz. Muhammed (s.a.v)
_nehir_ Schrödinger'in Kedisi ♕ Özel üye 4 Eyl 2013 #2,633 İnsan en zor kime veda eder biliyor musun? Son sözünü söyleyemediğine..!
_nehir_ Schrödinger'in Kedisi ♕ Özel üye 4 Eyl 2013 #2,634 Sana mahkum kalmak güzel. Gözlerinden öperim, N'olur yaz...
_nehir_ Schrödinger'in Kedisi ♕ Özel üye 4 Eyl 2013 #2,635 Oysa, Geçip giden ÖMÜR"dü, Biz ZAMAN sandık..!
Aries Katılımcı 5 Eyl 2013 #2,636 Dokunamadan Sevdim Seni Ellerini tutamadan kollarıma alamadan... Canımsın diye sarılamadan... Aşkını içime saklayarak... Ve Sensizliğe mahkum yaşayarak... Uzaktan çok uzaklardan sadece Sevdim Seni.
Dokunamadan Sevdim Seni Ellerini tutamadan kollarıma alamadan... Canımsın diye sarılamadan... Aşkını içime saklayarak... Ve Sensizliğe mahkum yaşayarak... Uzaktan çok uzaklardan sadece Sevdim Seni.
_nehir_ Schrödinger'in Kedisi ♕ Özel üye 7 Eyl 2013 #2,637 Yüreğe inanırım, her zaman doğruyu gösterir. sonu keder ve umutsuzluk olsa bile...
_nehir_ Schrödinger'in Kedisi ♕ Özel üye 7 Eyl 2013 #2,638 Bu saatten sonra bu kadeh, senin kaybettiğine, benim vazgeçtiğime kalkar...
_nehir_ Schrödinger'in Kedisi ♕ Özel üye 9 Eyl 2013 #2,639 Derin tespit Unutma senin için başkasından vazgeçen, bir gün mutlaka başkası için, senden, vazgeçer...
Derin tespit Unutma senin için başkasından vazgeçen, bir gün mutlaka başkası için, senden, vazgeçer...
_nehir_ Schrödinger'in Kedisi ♕ Özel üye 11 Eyl 2013 #2,640 Bekliyorum seni akşamsız günler ardından Çıkıp gelecekmişsin gibi...