P Papatya V.I.P V.I.P 16 Eyl 2013 #2,651 Zaman ilaç değildir, Zaman hiç bir şeydir, yalandır.. Sen kaybetmişsindir.. Sen zaten daha doğmadan önce kaderine yenilmişsindir.. Durma kabul et kaybettiğini, Zafer bazen yenilgilerde gizlidir.
Zaman ilaç değildir, Zaman hiç bir şeydir, yalandır.. Sen kaybetmişsindir.. Sen zaten daha doğmadan önce kaderine yenilmişsindir.. Durma kabul et kaybettiğini, Zafer bazen yenilgilerde gizlidir.
P Papatya V.I.P V.I.P 16 Eyl 2013 #2,652 Ve bir sigara yakıp seslenebilirsiniz tüm sevgililere.... Bir gün hepiniz tek başınıza kalacaksınız.
DERİNLİK Üye 16 Eyl 2013 #2,654 Eskiden canım yandığında bağıra bağıra aģlayabiliyordum. Şimdi, olduğum yerde öylece durup, etrafa bakıyorum.Geçmesini bekliyorum. Değişmişim.
Eskiden canım yandığında bağıra bağıra aģlayabiliyordum. Şimdi, olduğum yerde öylece durup, etrafa bakıyorum.Geçmesini bekliyorum. Değişmişim.
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 28 Eyl 2013 #2,656 Dışarıdan bakınca nasıl görünüyorum bilmiyorum ama içeride her şey darmadağın.
cemree =)=) V.I.P 28 Eyl 2013 #2,657 Güzellik hoşa gider, zeka eğlendirir, duygusallık coşku verir, oysa kişileri birbirine bağlayan iyiliktir. La Rochefaucauld
Güzellik hoşa gider, zeka eğlendirir, duygusallık coşku verir, oysa kişileri birbirine bağlayan iyiliktir. La Rochefaucauld
cemree =)=) V.I.P 28 Eyl 2013 #2,658 Eğer arada bir çocukluk etmeyeceksen, Büyümenin bir anlamı yok Doctor Who
cemree =)=) V.I.P 28 Eyl 2013 #2,659 Yokluğunuzu hissetmeyeni, Varlığınızla rahatsız etmeyin . . ! Bob MARLEY