cemree =)=) V.I.P 28 Eyl 2013 #2,671 Sonra gülüşün geldi aklıma Ve içimden dedim ki ; Yine gelsen yine severim seni.
cemree =)=) V.I.P 28 Eyl 2013 #2,672 Gerçekten seviyorsan, mesafeler anlamını yitirir! Ne bakabilirsin gözlerine ne de dokunabilirsin, ama hep hissedersin. Can DÜNDAR
Gerçekten seviyorsan, mesafeler anlamını yitirir! Ne bakabilirsin gözlerine ne de dokunabilirsin, ama hep hissedersin. Can DÜNDAR
cemree =)=) V.I.P 28 Eyl 2013 #2,673 Erkek dediğin yürekli olmalı; Ve kendini seven bir kadını üzmekten ödü patlayacak kadar da korkak.. - Grumpy Bear
Erkek dediğin yürekli olmalı; Ve kendini seven bir kadını üzmekten ödü patlayacak kadar da korkak.. - Grumpy Bear
cemree =)=) V.I.P 28 Eyl 2013 #2,674 "Bazen terk edip gitmeli bu şehri kendi çaresizliğinde;" "Bazen inceldiği yerden kopmalı hayat" Kahraman Tazeoğlu
"Bazen terk edip gitmeli bu şehri kendi çaresizliğinde;" "Bazen inceldiği yerden kopmalı hayat" Kahraman Tazeoğlu
cemree =)=) V.I.P 28 Eyl 2013 #2,675 Hayattaki en güzel şey; Tüm kusurlarınızı bilmesine rağmen sizin hala muhteşem olduğunuzu düşünen birisinin olmasıdır..
Hayattaki en güzel şey; Tüm kusurlarınızı bilmesine rağmen sizin hala muhteşem olduğunuzu düşünen birisinin olmasıdır..
cemree =)=) V.I.P 28 Eyl 2013 #2,676 Yüzümüzün ve gözlerimizin rengi ne olursa olsun, gözyaşlarımızın rengi aynıdır... - Afrika atasözü
P Papatya V.I.P V.I.P 1 Ekm 2013 #2,677 Yanlış bir hayalin şehrinde kaldım Sevdiği ben değilim anlatamam...
_nehir_ Schrödinger'in Kedisi ♕ Özel üye 3 Ekm 2013 #2,678 Sonra birbirimize iyi geceler demeden uyumaya başladık En acısıda buydu...
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 11 Ekm 2013 #2,680 Sen farkında değilsin ama kırıldım, üzüldüm. Canım çok fazla acıdı benim...