cemree =)=) V.I.P 28 Eyl 2013 #2,661 Üzülme değmez sözünü duymaktan sıkıldım. Değmeyenlere zaten üzülmem. Üzüldüğüm şey; değmeyenlere yüreğimin değmiş olması...
Üzülme değmez sözünü duymaktan sıkıldım. Değmeyenlere zaten üzülmem. Üzüldüğüm şey; değmeyenlere yüreğimin değmiş olması...
cemree =)=) V.I.P 28 Eyl 2013 #2,662 "Zaten seni seven kişi, seni tümüyle olduğun gibi kabul eder..."
cemree =)=) V.I.P 28 Eyl 2013 #2,663 Benim acıya verecek bir şeyim kalmadı, Mutluluktan alacağım var! Yılmaz Güney
cemree =)=) V.I.P 28 Eyl 2013 #2,664 "O farkında bile değil belki, ama onunla konuşunca mutlu oluyorum." - Friends
cemree =)=) V.I.P 28 Eyl 2013 #2,665 İnsana yapılacak en büyük kötülük; Onu bir umudun içine hapsetmektir. - Jean François Lyotard
cemree =)=) V.I.P 28 Eyl 2013 #2,667 Nasılsa elimin altında deme ! Sabah binbir emekle yaptığı makyajı ; Aksam hiç düşünmeden bir mendille silen varlık , Seni mi Unutmayacak ? -küçük İskender
Nasılsa elimin altında deme ! Sabah binbir emekle yaptığı makyajı ; Aksam hiç düşünmeden bir mendille silen varlık , Seni mi Unutmayacak ? -küçük İskender
cemree =)=) V.I.P 28 Eyl 2013 #2,669 Güçlü olman lazım. Üzülmemen lazım. Çünkü güçsüz derler, korkak derler, zavallı derler. Sevdiği için böyle oldu demezler. - Bob Marley
Güçlü olman lazım. Üzülmemen lazım. Çünkü güçsüz derler, korkak derler, zavallı derler. Sevdiği için böyle oldu demezler. - Bob Marley
cemree =)=) V.I.P 28 Eyl 2013 #2,670 Hayat,bir fotoğraf makinesi objektifi değil, Ne yazık ki ; her karesinde gülemiyorsun. . .