S ...SAKLI CeNNeT__ ♥ Pєяναηє Döηєя Aşk ♥ 20 Şbt 2013 #31 Sevgilinin yüzünü görünce, derdi bitermiş insanın..! İyi ama, derdi sevgili olan neylesin..?
S ...SAKLI CeNNeT__ ♥ Pєяναηє Döηєя Aşk ♥ 20 Şbt 2013 #32 Ne garip hayat... Sen düzeltirsin , gelip O yıkar . BÜYÜKDAĞ Mehmet
S ...SAKLI CeNNeT__ ♥ Pєяναηє Döηєя Aşk ♥ 20 Şbt 2013 #33 Ardımdan verilecek sela sesinden sonra, mesajını bırakabilirsin... Fatih DEMİRKIRAN
S ...SAKLI CeNNeT__ ♥ Pєяναηє Döηєя Aşk ♥ 20 Şbt 2013 #34 Ki ben nazarım , değmem artık sana . . . Gökhan İnesi
S ...SAKLI CeNNeT__ ♥ Pєяναηє Döηєя Aşk ♥ 20 Şbt 2013 #35 Gel hadi ! Pat diye, ''seni seviyorum'' de, yüreğim ağzıma gelsin, -sen yüreğime... Fatih DEMİRKIRAN
Gel hadi ! Pat diye, ''seni seviyorum'' de, yüreğim ağzıma gelsin, -sen yüreğime... Fatih DEMİRKIRAN
S ...SAKLI CeNNeT__ ♥ Pєяναηє Döηєя Aşk ♥ 20 Şbt 2013 #36 Gittin de ayrıldık mı sanıyorsun? Sen orda sigaradan derin bir nefes çekersin, külü benim içime düşer.. Fatih DEMİRKIRAN
Gittin de ayrıldık mı sanıyorsun? Sen orda sigaradan derin bir nefes çekersin, külü benim içime düşer.. Fatih DEMİRKIRAN
S ...SAKLI CeNNeT__ ♥ Pєяναηє Döηєя Aşk ♥ 20 Şbt 2013 #37 Ki sen; bu saatten sonra, tek yolun benim desen, ayaklarımı keser, -yine de, bir adım bile atmam sana... Fatih DEMİRKIRAN
Ki sen; bu saatten sonra, tek yolun benim desen, ayaklarımı keser, -yine de, bir adım bile atmam sana... Fatih DEMİRKIRAN
S ...SAKLI CeNNeT__ ♥ Pєяναηє Döηєя Aşk ♥ 20 Şbt 2013 #38 Yüzlerce renk var. Benim kaderim hala siyah. Ebrar Yasemin Kurt
S ...SAKLI CeNNeT__ ♥ Pєяναηє Döηєя Aşk ♥ 20 Şbt 2013 #39 Senin kendini astığın ipte, Ben kendimi deneyeyim dedim, bakalım beni çekiyor mu? - “Ömür Tarafa..” Ferdi Baştan
Senin kendini astığın ipte, Ben kendimi deneyeyim dedim, bakalım beni çekiyor mu? - “Ömür Tarafa..” Ferdi Baştan
S ...SAKLI CeNNeT__ ♥ Pєяναηє Döηєя Aşk ♥ 20 Şbt 2013 #40 Sen bir sigaranı yakardın, - Bir de beni... Ferdi Baştan