KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 9 Hzr 2011 #1 Ben bişey tuttum...bakalım bilecek misiniz... Bilene..bilenee...5000
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 11 Hzr 2011 #52 tebrikler ÇtL adrese teslim edidi.. Upvote 0 Downvote
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 11 Hzr 2011 #54 tesekkür ederim dogum günü kızına hediye oldu aaa ne cok zengin olmuşum. Upvote 0 Downvote
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 11 Hzr 2011 #55 Hadi hadi yakında banaÇTl yardımı yapacaksın sen eminim yaparsın içinden gelir biliyorum acımaklı bi yapın var senin Upvote 0 Downvote
Hadi hadi yakında banaÇTl yardımı yapacaksın sen eminim yaparsın içinden gelir biliyorum acımaklı bi yapın var senin
İki nokta Üstat 11 Hzr 2011 #57 Yeminle dicektim he ama içine yemek konur deyince sen vazgeçtim tühh.. Upvote 0 Downvote
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 11 Hzr 2011 #58 KıRMıZı dediki: tebrikler ÇtL adrese teslim edidi.. Genişletmek için tıklayın... teşekkür ederim YoRuMSuZ dediki: Hadi hadi yakında banaÇTl yardımı yapacaksın sen eminim yaparsın içinden gelir biliyorum acımaklı bi yapın var senin Genişletmek için tıklayın... tabi neden olmasın borc yiyen kesesinden yermiş ))) Upvote 0 Downvote
KıRMıZı dediki: tebrikler ÇtL adrese teslim edidi.. Genişletmek için tıklayın... teşekkür ederim YoRuMSuZ dediki: Hadi hadi yakında banaÇTl yardımı yapacaksın sen eminim yaparsın içinden gelir biliyorum acımaklı bi yapın var senin Genişletmek için tıklayın... tabi neden olmasın borc yiyen kesesinden yermiş )))
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 11 Hzr 2011 #59 İkinokta.. dediki: Yeminle dicektim he ama içine yemek konur deyince sen vazgeçtim tühh.. Genişletmek için tıklayın... istersen koyarsın yemek niye koymayasın.. Upvote 0 Downvote
İkinokta.. dediki: Yeminle dicektim he ama içine yemek konur deyince sen vazgeçtim tühh.. Genişletmek için tıklayın... istersen koyarsın yemek niye koymayasın..