YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 5 Arl 2018 #1 Oyun formatını birazcık değiştirerek "bu kim bilin bakalım" diyorum. Her 5 cevaptan sonra resmin biraz daha belirgin halini (5 adet aşama var resimde) yükleyeceğim.
Oyun formatını birazcık değiştirerek "bu kim bilin bakalım" diyorum. Her 5 cevaptan sonra resmin biraz daha belirgin halini (5 adet aşama var resimde) yükleyeceğim.
P Papatya V.I.P V.I.P 5 Arl 2018 #2 Türk mü, Yabancı mı? Kör gibiyim aynı. Türk'müş pardon. Upvote 0 Downvote
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 5 Arl 2018 #5 İpucu yok ilk mesajda verdiğim ipucu var sadece. Bilinmediğine kanaat getirdiğimde resmin daha net halini aşama aşama yükleyeceğim. Upvote 0 Downvote
İpucu yok ilk mesajda verdiğim ipucu var sadece. Bilinmediğine kanaat getirdiğimde resmin daha net halini aşama aşama yükleyeceğim.
P Papatya V.I.P V.I.P 5 Arl 2018 #6 YoRuMSuZ dediki: İpucu yok ilk mesajda verdiğim ipucu var sadece. Bilinmediğine kanaat getirdiğimde resmin daha net halini aşama aşama yükleyeceğim. Genişletmek için tıklayın... Benim söylediklerim değil mi? O zaman Tarık Akan Upvote 0 Downvote
YoRuMSuZ dediki: İpucu yok ilk mesajda verdiğim ipucu var sadece. Bilinmediğine kanaat getirdiğimde resmin daha net halini aşama aşama yükleyeceğim. Genişletmek için tıklayın... Benim söylediklerim değil mi? O zaman Tarık Akan