YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 5 Arl 2018 #1 Oyun formatını birazcık değiştirerek "bu kim bilin bakalım" diyorum. Her 5 cevaptan sonra resmin biraz daha belirgin halini (5 adet aşama var resimde) yükleyeceğim.
Oyun formatını birazcık değiştirerek "bu kim bilin bakalım" diyorum. Her 5 cevaptan sonra resmin biraz daha belirgin halini (5 adet aşama var resimde) yükleyeceğim.
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 5 Arl 2018 #21 buhurdan dediki: Kıvanç Tatlıtuğ Genişletmek için tıklayın... Bende acaba o mu diye düşünmedim değil Upvote 0 Downvote
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 5 Arl 2018 #23 buhurdan dediki: Kıvanç Tatlıtuğ Genişletmek için tıklayın... Buhurdan daha sırada 3 resim daha vardı ama tam isabet, tebrikler Resmin orijinalı şu: Upvote 0 Downvote
buhurdan dediki: Kıvanç Tatlıtuğ Genişletmek için tıklayın... Buhurdan daha sırada 3 resim daha vardı ama tam isabet, tebrikler Resmin orijinalı şu:
P Papatya V.I.P V.I.P 5 Arl 2018 #24 YoRuMSuZ dediki: Buhurdan daha sırada 3 resim daha vardı ama tam isabet, tebrikler Resmin orijinalı şu: Genişletmek için tıklayın... İyi de ben Türk Sineması deyince eskileri düşündüm. Haksızlık bu. Upvote 0 Downvote
YoRuMSuZ dediki: Buhurdan daha sırada 3 resim daha vardı ama tam isabet, tebrikler Resmin orijinalı şu: Genişletmek için tıklayın... İyi de ben Türk Sineması deyince eskileri düşündüm. Haksızlık bu.
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 5 Arl 2018 #25 Neden eskiyi düşündün ki sinema olayı bitti mi Türkiye'de Upvote 0 Downvote
nazenin MiKRoSKoBiKCaNLı Özel üye 5 Arl 2018 #27 Papatya dediki: İyi de ben Türk Sineması deyince eskileri düşündüm. Haksızlık bu. Genişletmek için tıklayın... Bende eskileri düşündüm Upvote 0 Downvote
Papatya dediki: İyi de ben Türk Sineması deyince eskileri düşündüm. Haksızlık bu. Genişletmek için tıklayın... Bende eskileri düşündüm
buhurdan Özel Üye Özel üye 5 Arl 2018 #28 YoRuMSuZ dediki: Buhurdan daha sırada 3 resim daha vardı ama tam isabet, tebrikler Resmin orijinalı şu: Genişletmek için tıklayın... adamda öyle bi tip var ki hiç bi şekilde bozulamıyor Upvote 0 Downvote
YoRuMSuZ dediki: Buhurdan daha sırada 3 resim daha vardı ama tam isabet, tebrikler Resmin orijinalı şu: Genişletmek için tıklayın... adamda öyle bi tip var ki hiç bi şekilde bozulamıyor
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 5 Arl 2018 #29 Yaaa aslında 2.resmi attığında dedim nuri alço saç rengine de benziyor, Kıvanç Tatlıtuğ saç renginede. Sonra dedim bir resim daha gelince yorum yaparım Ben kazanabilirmişim Upvote 0 Downvote
Yaaa aslında 2.resmi attığında dedim nuri alço saç rengine de benziyor, Kıvanç Tatlıtuğ saç renginede. Sonra dedim bir resim daha gelince yorum yaparım Ben kazanabilirmişim
Enda Neylersin!!! V.I.P 10 Arl 2018 #30 Yeni oyunu bekliyoruz @YoRuMSuZ ben yoktum çünkü Upvote 0 Downvote