YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 5 Arl 2018 #1 Oyun formatını birazcık değiştirerek "bu kim bilin bakalım" diyorum. Her 5 cevaptan sonra resmin biraz daha belirgin halini (5 adet aşama var resimde) yükleyeceğim.
Oyun formatını birazcık değiştirerek "bu kim bilin bakalım" diyorum. Her 5 cevaptan sonra resmin biraz daha belirgin halini (5 adet aşama var resimde) yükleyeceğim.
Enda Neylersin!!! V.I.P 26 Hzr 2022 #271 Enda dediki: Sen de taktın güngör e ben de Ajda Pekkanin gençliğine benzettim ama ne alaka Genişletmek için tıklayın... Demişim ya Upvote 0 Downvote
Enda dediki: Sen de taktın güngör e ben de Ajda Pekkanin gençliğine benzettim ama ne alaka Genişletmek için tıklayın... Demişim ya
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 26 Hzr 2022 #273 En kısa zamanda, ama çilingir soframdayım şu an. Şimdi de yapabilirim ama gereğini yerine getiremem belki diye yeni resim yüklemiyorum Upvote 0 Downvote
En kısa zamanda, ama çilingir soframdayım şu an. Şimdi de yapabilirim ama gereğini yerine getiremem belki diye yeni resim yüklemiyorum
BaYBiLgE Özel Üye Özel üye 26 Hzr 2022 #274 YoRuMSuZ dediki: En kısa zamanda, ama çilingir soframdayım şu an. Şimdi de yapabilirim ama gereğini yerine getiremem belki diye yeni resim yüklemiyorum Genişletmek için tıklayın... afiyet olsun..) gece manasını buluyor.. Upvote 0 Downvote
YoRuMSuZ dediki: En kısa zamanda, ama çilingir soframdayım şu an. Şimdi de yapabilirim ama gereğini yerine getiremem belki diye yeni resim yüklemiyorum Genişletmek için tıklayın... afiyet olsun..) gece manasını buluyor..
Tatlı Cadı 🌼🌼🌼 Yarışma Birincisi Özel üye FENERBAHÇE 26 Hzr 2022 #275 Bizde kuru kuru çay içioz burda kalkayımda çerez alayım bari yanına Upvote 0 Downvote
BaYBiLgE Özel Üye Özel üye 26 Hzr 2022 #276 benim hesaptan para çıkışı oldu patron haberin vardır diye düşünüyorum..hortumlama falan değildir inş.. Upvote 0 Downvote
benim hesaptan para çıkışı oldu patron haberin vardır diye düşünüyorum..hortumlama falan değildir inş..
Enda Neylersin!!! V.I.P 26 Hzr 2022 #277 CeSuRbEy dediki: benim hesaptan para çıkışı oldu patron haberin vardır diye düşünüyorum..hortumlama falan değildir inş.. Genişletmek için tıklayın... Nasıl bir çıkış acaba Upvote 0 Downvote
CeSuRbEy dediki: benim hesaptan para çıkışı oldu patron haberin vardır diye düşünüyorum..hortumlama falan değildir inş.. Genişletmek için tıklayın... Nasıl bir çıkış acaba
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 26 Hzr 2022 #278 bende hic bir sey yok sanki ekemek arasi peynir sucuk tostta saka bir yana herkese helali hos olsun allah sofralarinizin bereketini arttirsin Upvote 0 Downvote
bende hic bir sey yok sanki ekemek arasi peynir sucuk tostta saka bir yana herkese helali hos olsun allah sofralarinizin bereketini arttirsin
Tatlı Cadı 🌼🌼🌼 Yarışma Birincisi Özel üye FENERBAHÇE 26 Hzr 2022 #279 CeSuRbEy dediki: benim hesaptan para çıkışı oldu patron haberin vardır diye düşünüyorum..hortumlama falan değildir inş.. Genişletmek için tıklayın... Benimde çıktı hayır bana sormadı ki kimse ödemek istion mu die ben bende olunca seviyorum Upvote 0 Downvote
CeSuRbEy dediki: benim hesaptan para çıkışı oldu patron haberin vardır diye düşünüyorum..hortumlama falan değildir inş.. Genişletmek için tıklayın... Benimde çıktı hayır bana sormadı ki kimse ödemek istion mu die ben bende olunca seviyorum
BaYBiLgE Özel Üye Özel üye 26 Hzr 2022 #280 Enda dediki: Nasıl bir çıkış acaba Genişletmek için tıklayın... balya balya 5likler gitti ardından baktık öylece.. Upvote 0 Downvote
Enda dediki: Nasıl bir çıkış acaba Genişletmek için tıklayın... balya balya 5likler gitti ardından baktık öylece..