nazenin MiKRoSKoBiKCaNLı Özel üye 22 Ksm 2021 #1,721 Benimle oynama söyledim sana Şansını zorlama uğurlar olsun
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 23 Ksm 2021 #1,722 Dağlarda fermanım bir yaman gibi Yaprağım yel almış, toprağım sanki Halinler bu sevda bende bitmez ki yaralı Gardasim oyyy Kurşun yarası aldı canımı Kurşun yarası deldi bağrımı Kurşun yarası
Dağlarda fermanım bir yaman gibi Yaprağım yel almış, toprağım sanki Halinler bu sevda bende bitmez ki yaralı Gardasim oyyy Kurşun yarası aldı canımı Kurşun yarası deldi bağrımı Kurşun yarası
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 23 Ksm 2021 #1,724 Seni düşündüm yine Bir ateş düştü gönlüme Ne kadar susamışım O sımsıcak sevgine
merakettim Homo Sapiens Sapiens Özel üye 23 Ksm 2021 #1,725 Uyku girmedi gözüme Yine dün gece Seni düşündüm
nazenin MiKRoSKoBiKCaNLı Özel üye 23 Ksm 2021 #1,726 Beni benden alır senin sözlerin Biri biter ötekisi dert olur
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 23 Ksm 2021 #1,727 Niye bana böyle zulüm edersin Selamsız sabahsız çekip gidersin Her olur almaza gönül verirsin Yaralar sevdiğim yaralar beni
Niye bana böyle zulüm edersin Selamsız sabahsız çekip gidersin Her olur almaza gönül verirsin Yaralar sevdiğim yaralar beni
merakettim Homo Sapiens Sapiens Özel üye 26 Ksm 2021 #1,728 Hacel obasını engin mi sandın Ayağında putini var zengin mi sandın Her olur olmazı canım dengin mi sandın Ay da doğdu göremedim yar seni Hobbaaa
Hacel obasını engin mi sandın Ayağında putini var zengin mi sandın Her olur olmazı canım dengin mi sandın Ay da doğdu göremedim yar seni Hobbaaa
Enda Neylersin!!! V.I.P 27 Ksm 2021 #1,729 Artık hiç bir şeyin anlamı yok Eskisi kadar güzel değiller