P Papatya V.I.P V.I.P 12 Eyl 2017 #11 Aşĸ-ı DeruN dediki: Biraz daha tatlıdan bahsedersem kalkıp yapacağım Genişletmek için tıklayın... Kargo ile yollarsan yapmakta serbestsin. Valla evde tatlı yapacak malzemem yok, zira iş yerimde yeterince mevcutlar, ama valla canım çekti. Kestaneli pasta olsa yemez miydin?
Aşĸ-ı DeruN dediki: Biraz daha tatlıdan bahsedersem kalkıp yapacağım Genişletmek için tıklayın... Kargo ile yollarsan yapmakta serbestsin. Valla evde tatlı yapacak malzemem yok, zira iş yerimde yeterince mevcutlar, ama valla canım çekti. Kestaneli pasta olsa yemez miydin?
P Papatya V.I.P V.I.P 12 Eyl 2017 #12 YoRuMSuZ dediki: Hamsiyi kılçığı ile yemeyecekseniz hiç yaklaşmayın diğer balıklardan yiyin. Hamsiye tadını veren kılçığıdır, hele o kızarmış kuyruğu yok mu? Aklıma nereden getirdiniz ya mevsim açılsa da yesek. Genişletmek için tıklayın... Sevgili adminim, bonkör adminim, 1 buçuk porsiyon somon alırım ısmarlarsın değil mi? Yanında da aslan sütü. Be heyy, ne güzel giderdi değil mi?
YoRuMSuZ dediki: Hamsiyi kılçığı ile yemeyecekseniz hiç yaklaşmayın diğer balıklardan yiyin. Hamsiye tadını veren kılçığıdır, hele o kızarmış kuyruğu yok mu? Aklıma nereden getirdiniz ya mevsim açılsa da yesek. Genişletmek için tıklayın... Sevgili adminim, bonkör adminim, 1 buçuk porsiyon somon alırım ısmarlarsın değil mi? Yanında da aslan sütü. Be heyy, ne güzel giderdi değil mi?
Araf İstemeden Kirleniyor İnsan. Özel üye 12 Eyl 2017 #13 Papatya dediki: Kargo ile yollarsan yapmakta serbestsin. Valla evde tatlı yapacak malzemem yok, zira iş yerimde yeterince mevcutlar, ama valla canım çekti. Kestaneli pasta olsa yemez miydin? Genişletmek için tıklayın... Kestaneli yaş pasta olur bak yapayımda yolarım .
Papatya dediki: Kargo ile yollarsan yapmakta serbestsin. Valla evde tatlı yapacak malzemem yok, zira iş yerimde yeterince mevcutlar, ama valla canım çekti. Kestaneli pasta olsa yemez miydin? Genişletmek için tıklayın... Kestaneli yaş pasta olur bak yapayımda yolarım .
P Papatya V.I.P V.I.P 12 Eyl 2017 #14 Papatya dediki: Sevgili adminim, bonkör adminim, 1 buçuk porsiyon somon alırım ısmarlarsın değil mi? Yanında da aslan sütü. Be heyy, ne güzel giderdi değil mi? Genişletmek için tıklayın... Somonla, aslan sütü olur mu bilmiyorum. Alkole de çok aşinayımdır ya.
Papatya dediki: Sevgili adminim, bonkör adminim, 1 buçuk porsiyon somon alırım ısmarlarsın değil mi? Yanında da aslan sütü. Be heyy, ne güzel giderdi değil mi? Genişletmek için tıklayın... Somonla, aslan sütü olur mu bilmiyorum. Alkole de çok aşinayımdır ya.
P Papatya V.I.P V.I.P 12 Eyl 2017 #15 Aşĸ-ı DeruN dediki: Kestaneli yaş pasta olur bak yapayımda yolarım . Genişletmek için tıklayın... Kırık kestaneyle yap ama, bütün kestaneyle sevmiyorum.
Aşĸ-ı DeruN dediki: Kestaneli yaş pasta olur bak yapayımda yolarım . Genişletmek için tıklayın... Kırık kestaneyle yap ama, bütün kestaneyle sevmiyorum.
Araf İstemeden Kirleniyor İnsan. Özel üye 12 Eyl 2017 #16 Papatya dediki: Kırık kestaneyle yap ama, bütün kestaneyle sevmiyorum. Genişletmek için tıklayın... Bütün kestane ile olmaz zaten biz en iyisi kestane şekeri yapalım en mantıklısı bu.
Papatya dediki: Kırık kestaneyle yap ama, bütün kestaneyle sevmiyorum. Genişletmek için tıklayın... Bütün kestane ile olmaz zaten biz en iyisi kestane şekeri yapalım en mantıklısı bu.
P Papatya V.I.P V.I.P 12 Eyl 2017 #17 Aşĸ-ı DeruN dediki: Bütün kestane ile olmaz zaten biz en iyisi kestane şekeri yapalım en mantıklısı bu. Genişletmek için tıklayın... O beni kesmezzzz.
Aşĸ-ı DeruN dediki: Bütün kestane ile olmaz zaten biz en iyisi kestane şekeri yapalım en mantıklısı bu. Genişletmek için tıklayın... O beni kesmezzzz.
Araf İstemeden Kirleniyor İnsan. Özel üye 12 Eyl 2017 #18 Papatya dediki: O beni kesmezzzz. Genişletmek için tıklayın... Sen şimdi bir kilo ye bak nasıl kesiyor
Papatya dediki: O beni kesmezzzz. Genişletmek için tıklayın... Sen şimdi bir kilo ye bak nasıl kesiyor
P Papatya V.I.P V.I.P 12 Eyl 2017 #19 Aşĸ-ı DeruN dediki: Sen şimdi bir kilo ye bak nasıl kesiyor Genişletmek için tıklayın... O kadarını yiyemem ki. En güzeli bir kavanoz sarelle alalım marketten. Temiz iş. Bulaşık, kir, pas, tezgah sil, pişir, yok.
Aşĸ-ı DeruN dediki: Sen şimdi bir kilo ye bak nasıl kesiyor Genişletmek için tıklayın... O kadarını yiyemem ki. En güzeli bir kavanoz sarelle alalım marketten. Temiz iş. Bulaşık, kir, pas, tezgah sil, pişir, yok.
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 12 Eyl 2017 #20 Papatya dediki: Sevgili adminim, bonkör adminim, 1 buçuk porsiyon somon alırım ısmarlarsın değil mi? Yanında da aslan sütü. Be heyy, ne güzel giderdi değil mi? Genişletmek için tıklayın... Elbette lafı mı olur. Evet gerçekten güzel gider.
Papatya dediki: Sevgili adminim, bonkör adminim, 1 buçuk porsiyon somon alırım ısmarlarsın değil mi? Yanında da aslan sütü. Be heyy, ne güzel giderdi değil mi? Genişletmek için tıklayın... Elbette lafı mı olur. Evet gerçekten güzel gider.