Araf İstemeden Kirleniyor İnsan. Özel üye 12 Eyl 2017 #21 Papatya dediki: O kadarını yiyemem ki. En güzeli bir kavanoz sarelle alalım marketten. Temiz iş. Bulaşık, kir, pas, tezgah sil, pişir, yok. Genişletmek için tıklayın... Zaten kestane şekeri o kadarda uğraştırmaz .
Papatya dediki: O kadarını yiyemem ki. En güzeli bir kavanoz sarelle alalım marketten. Temiz iş. Bulaşık, kir, pas, tezgah sil, pişir, yok. Genişletmek için tıklayın... Zaten kestane şekeri o kadarda uğraştırmaz .
P Papatya V.I.P V.I.P 12 Eyl 2017 #22 YoRuMSuZ dediki: Elbette lafı mı olur. Evet gerçekten güzel gider. Genişletmek için tıklayın... Yakışıp yakışmayacağını hiç bilmiyordum ya. O halde buluşma olduğunda sen gelenlere balık ısmarlarsın. Sütün seveni çok nasılsa, ben ayran alayım.
YoRuMSuZ dediki: Elbette lafı mı olur. Evet gerçekten güzel gider. Genişletmek için tıklayın... Yakışıp yakışmayacağını hiç bilmiyordum ya. O halde buluşma olduğunda sen gelenlere balık ısmarlarsın. Sütün seveni çok nasılsa, ben ayran alayım.
P Papatya V.I.P V.I.P 12 Eyl 2017 #23 Papatya dediki: Yakışıp yakışmayacağını hiç bilmiyordum ya. O halde buluşma olduğunda sen gelenlere balık ısmarlarsın. Sütün seveni çok nasılsa, ben ayran alayım. Genişletmek için tıklayın... Bugün niye böyle abzürt şeyler söylüyorum bilmiyorum. Balıkla ayran mı içilir. Ahh en iyisi kebapçıya gidelim, neyse ben kaçıyorum bu konudan, sarpa sardı.
Papatya dediki: Yakışıp yakışmayacağını hiç bilmiyordum ya. O halde buluşma olduğunda sen gelenlere balık ısmarlarsın. Sütün seveni çok nasılsa, ben ayran alayım. Genişletmek için tıklayın... Bugün niye böyle abzürt şeyler söylüyorum bilmiyorum. Balıkla ayran mı içilir. Ahh en iyisi kebapçıya gidelim, neyse ben kaçıyorum bu konudan, sarpa sardı.