CeBuR [maximum hokeli] Özel üye 3 Ksm 2013 #11 edit : @MeRciMeK beğenmediysen ve oynamazsın adlı üyemiz yok sanırım ben sondaki @İki nokta yı seçeyim @BeReNN @MeRciMeK Düzenleyen yönetici: 26 Ock 2014
edit : @MeRciMeK beğenmediysen ve oynamazsın adlı üyemiz yok sanırım ben sondaki @İki nokta yı seçeyim @BeReNN @MeRciMeK
JosTeR KAF SİN KAF ! Özel üye 3 Ksm 2013 #12 @MeRciMeK JosTeR dediki: @kirmizi @Asi MeLeK - @aslann Genişletmek için tıklayın... Askıda kalmıs Benimki Tekrar göz önüne getireyim Düzenleyen yönetici: 26 Ock 2014
@MeRciMeK JosTeR dediki: @kirmizi @Asi MeLeK - @aslann Genişletmek için tıklayın... Askıda kalmıs Benimki Tekrar göz önüne getireyim
~meLek~ GalataSaray'ım 18 Ksm 2013 #13 Bnm konu gerilerde kalmıs Buna cvp vermiyeyim bn kendimle bi baskası arasında secim mi yapcam @YoRuMSuZ @RUZG4R Düzenleyen yönetici: 26 Ock 2014
Bnm konu gerilerde kalmıs Buna cvp vermiyeyim bn kendimle bi baskası arasında secim mi yapcam @YoRuMSuZ @RUZG4R
Düş Özel Üye Özel üye 6 Arl 2013 #14 Hahah şimdi bunları nasıl ayırmak olmaz. İkisi de. arz-ı hal -araz-
RUZG4R ÖylesinE ♔ Özel üye 8 Arl 2013 #16 İkisini de severim ama adminem diyorum zeyno ecel-sahrabuse
~meLek~ GalataSaray'ım 9 Arl 2013 #18 Yeşül'ü hic görmedim ki tanımadığım icin aslan diyorum. @patik & @eCeL Düzenleyen yönetici: 26 Ock 2014