Suskun V.I.P V.I.P 3 Mrt 2012 #5 Göz olmasından değil Kırmızı aşkla herşey bitmiyor,eskidenmiş o samanlık seyran lafları.
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 3 Mrt 2012 #6 Napolyon "Para Para Para" demiş ama o çok biliyor insanlar parayı buluyor ama ömrü bitiyor Çokta "Şans"lı olmak iyi değil her konuda insan istediğini elde etse mutsuz olur "Aşk" yeter bana
Napolyon "Para Para Para" demiş ama o çok biliyor insanlar parayı buluyor ama ömrü bitiyor Çokta "Şans"lı olmak iyi değil her konuda insan istediğini elde etse mutsuz olur "Aşk" yeter bana
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 3 Mrt 2012 #7 valla çalışıom azbuçuk yetecek kadar param var fazlasında gözüm yok
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 3 Mrt 2012 #8 Suskun dediki: İşimi şansa bırakmam ben parayı seçerim sonra hepsi ard arda gelir. Genişletmek için tıklayın... Aslında mantıklı olan bu sanırım. Para olunca seçen değil seçilen oluyorsun herzaman Gerçi şansın yoksa o parayı kaybetme ihtimalide yüksek
Suskun dediki: İşimi şansa bırakmam ben parayı seçerim sonra hepsi ard arda gelir. Genişletmek için tıklayın... Aslında mantıklı olan bu sanırım. Para olunca seçen değil seçilen oluyorsun herzaman Gerçi şansın yoksa o parayı kaybetme ihtimalide yüksek
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 3 Mrt 2012 #10 ama parayla mutlu olmuyorsun para için gelenlede mutlu olmıyorsun...